Mainos

IS: Pitkä valitusprosessi eteni – 22-vuotiaana kuolleen Felixin tapausta aletaan tutkia murhana Goalla

Viime vuoden tammikuussa Intian Goalta kuolleena löydetyn 22-vuotiaan suomalaisen Felix Dahlin tapausta on alettu tutkia murhana, kertoo Ilta-Sanomat.

Dahlin äiti Minna Pirhonen kertoi epäilevänsä murhaa jo MTV Uutisten haastattelussa helmikuussa 2015. Paikallinen poliisi oli kirjannut tapauksen aluksi kaatumisesta johtuneeksi tapaturmaksi. Suomalaisen oikeuslääkärin tekemässä toisessa ruumiinavauksessa kuitenkin paljastui, että Dahlin kallonpohjasta löytyneet murtumat eivät voineet olla peräisin kaatumisesta.

Ilta-Sanomien mukaan omaisten valitus oli mennyt läpi, ja oikeus päätti Intiassa viime viikolla, että poliisin on tutkittava tapaus uudelleen rikosnimikkeellä murha. IS:n mukaan oikeus löysi alkuperäisestä tutkinnasta vakavia virheitä. Oikeus ei silti välttämättä toteudu, pelkää Dahlin äiti IS:n haastattelussa

– Tuomarikin oli sitä mieltä, että kyllä tässä on nyt jotakin muuta takana kuin pelkkä kaatuminen. Oikeus sanoo nyt, että rekisteröikää tapaus murhana ja alkakaa tutkia. Mutta sehän on sama poliisilaitos, joka asiaa tutki edelliselläkin kerralla, joten saattaa olla että ei tästä mitään, Pirhonen sanoo lehdessä.

Äiti ei ole IS:n mukaan uskaltanut itse lähteä Goalle selvittämään asiaa, mutta sadat tunnit Skypen välityksellä Goalla olevien ihmisten kanssa ovat selventäneet hänelle poikansa kohtaloa.

– Siellä on ainoastaan yksi ihminen, josta minulle on tullut saman tien sellainen tunne, että tässä on jotakin hämärää. Tällä miehellä ei ole puhtaat jauhot pussissaan, Pirhonen sanoo IS:ssa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.