IS: Niko Ranta-ahon kiinteistömoguli-isällä 700 000 euron jättivelat

Kiinteistömogulina Pirkanmaalla mainetta niittäneellä ja aiemmin jääkiekkovaikuttajanakin tunnetulla Esa Ranta-aholla on Ilta-Sanomien selvityksen mukaan ulosotossa yli 700 000 euron jäännösverot. 

Lehden mukaan Verohallinnolla on saatavanaan tarkkaan ottaen 721 333 euroa. 

Ilta-Sanomien saaman dokumentin mukaan ulosotto on pantu vireille tammikuun 12. päivä, eli samana päivänä, kun Niko Ranta-aho otettiin kiinni Espanjassa epäiltynä törkeistä huumausainerikoksista.

Kiinteistömoguli on niin kutsutusta Katiska-vyyhdistä tunnetun Niko Ranta-ahon isä. 

Keskusrikospoliisi (KRP) epäili Esa Ranta-ahoa törkeästä huumausainerikoksesta niin kutsutun Katiska 2 -huumevyyhdin tutkinnan aikana.

Tästä isää epäiltiin Kastiska 2 -vyyhdissä

Niko Ranta-ahon isän yrityksen omistamasta nettiliittymästä oli kirjauduttu sähköpostiin, jota käyttänyt henkilö sopi yli 22 000 ekstaasitablettia sisältäneen rengaslähetyksen kuljettamisesta Suomeen viime marraskuussa.

Kyseessä oli perheen Espanjan talon nettiliittymä. Isä ja poika asuivat saman talon eri asunnoissa viime syksynä, kun Ranta-aho oli vapaudettu tutkintavankeudesta.

Sähköpostiin oli kirjauduttu nettiliittymästä useamman kerran 5.–15.11.2020 välisenä aikana.

Syyttäjä teki toukokuussa syyttämättäjättämispäätöksen, sillä todennäköisiä syitä 56-vuotiaan yrittäjän syyllisyyden tueksi ei löytynyt. 

Jäljet johtavat ainoastaan Niko Ranta-ahoon.

Niko Ranta-aho kommentoi MTV Uutisille syyttäjän rangaistusvaatimusta 0:26
Niko Ranta-aho kommentoi MTV Uutisille syyttäjän rangaistusvaatimusta – kyseessä historiallinen tilanne

Lue myös:

    Uusimmat