IL: Jukka Virtasen raskas kamppailu: Syöpä on levinnyt jo luustoon

Viihdetaiteilija Jukka Virtasen vakava sairaus on edennyt jo pitkälle.

Jukka Virtanen kertoo tiistain Iltalehdessä, että hänen pitkään sairastamansa eturauhassyöpä on levinnyt entisestään. Syöpä on levinnyt luustoon asti.

– Leviäminen on tapahtunut hissukseen, mutta ei voinnissani mitään kummallista ole. En kärsi tuskia, sillä lääkitys auttaa. Lääkitystä vähennettiin hieman, kun uudet rohdot eivät sopineet yhteen vanhojen kanssa. Nyt otan yhdeksän pilleriä päivässä. Säde- ja sytostaattihoitoja en ole saanut, 82-vuotias Virtanen kuvailee Iltalehden haastattelussa tilannettaan.

Tämän vuoden helmikuussa Virtanen kertoi MTV.fi:lle, kuinka uskoo elämänsä päätepisteen lähestyvän hiljalleen.

–  Kyllä tässä koko ajan lähestytään sitä lopullista pistettä. Mutta ei se mitään johan tässä on nähtykin, eikä siinä mitään ihan hyvin minä voin, Virtanen kuvaili silloin.

Virtanen kuitenkin paljastaa Iltalehden jutussa, ettei aio kuitenkaan lähteä ihan vielä. Hän kertoo, että lääkärit antoivat hänelle keväällä vain kesän verran elinaikaa. Silti mies on taistellut eteenpäin hienosti.

- V*tut, Virtanen kuvailee reaktiotaan diagnoosiin ja jatkoi elämäänsä kuin mitään vaivoja ei olisikaan.

Virtanen on kamppaillut eturauhassyövän lisäksi vuosia myös muiden vaivojen kanssa. Hänellä on ollut toinenkin syöpä ja hän on ollut myös ohitusleikkauksessa. Kaksisuuntainen mielialahäiriö on vaivannut miestä nuoruudesta asti.

Lue Iltalehden juttu täältä.Lue myös:

    Uusimmat