IS: Hanna-Maria Seppälä kihloihin – romanttinen kosinta Havaijilla!

Uinti-uransa Rion olympialaisiin päättänyt Hanna-Maria Seppälä on mennyt kihloihin pitkäaikaisen miesystävänsä Anssi Hintsan kanssa, kertoo Ilta-Sanomat.

Liikemies Hintsa, 54, kosi Seppälää, 31, IS:n tietojen mukaan Havaijilla. Hintsa oli saapunut Oahun saarelle jo hieman ennen Seppälää, joka saapui Havaijille suoraan Riosta. Parin lemmenloma Havaijilla on jatkunut jo kaksi viikkoa.

Kihlausta ei oltu suunniteltu pitkään. Vielä vuoden alussa Seppälä kertoi MTV:lle, ettei kihlautumisesta tai häistä oltu vielä puhuttu.

Heinäkuussa Seppälä kertoi parisuhteestaan sekä paljon puhuttaneesta parin ikäerosta Eeva-lehdessä.

– Ymmärrän, että suhteemme oli monelle yllätys. Itselleni asia on ollut alusta saakka aivan luonnollinen juttu, sillä mielestäni rakkaudessa ikäerolla ei ole merkitystä. Tärkeintä on se, mitä löytyy korvien välistä ja mitä tuntee sydämessään. Kaikki eivät välttämättä koskaan kasva aikuisiksi, oli syntymätodistuksessa mikä vuosi tahansa. Ikä on mielentila, Seppälä sanoo artikkelissa.

Seppälän kansainvälinen uintiura alkoi Sydneyn olympialaisista vain 15-vuotiaana. Hän kisasi kaikkiaan viisissä olympialaisissa, parhaana sijoituksenaan neljäs tila 100 metrin vapaauinnista Pekingissä vuonna 2008. Vuonna 2003 Seppälä ällistytti uintimaailmaa voittamalla kyseisen matkan pitkien ratojen maailmanmestaruuden vain 18-vuotiaana.

Lue myös:

    Uusimmat