"Irtisanomisen jälkeen itkin monta päivää putkeen" – muistatko vielä ankeimman kesätyökokemuksesi?

0:46

Palelua vesisateessa, tylyjä pomoja... Keräsimme yhteen tarinat epäonnistuneista kesätyöpesteistä!

Vaivaako työstressi? Videolla 3 vinkkiä aikaansaamiskyvyn parantamiseen!

Muistatko vielä ankeimman kesätyökokemuksesi? Kysyimme tätä lukijoiltamme, ja saimme useita kauhutarinoita epäonnistuneista kesätyöpesteistä. Lue tarinat!

"Istuin ukkosessa ja kovassa vesisateessa yksin"

"Olin marjanmyynnissä ja istuin ukkosessa ja kovassa vesisateessa yksin myymässä marjoja viisi paitaa/takkia päällekkäin ja tärisin kylmyydestä."

– Nimimerkki Verkku

"Pomoni ei koskaan maksanut palkkaani"

"Sain 13-vuotiaana töitä paikalliselta jäätelökioskilta, jonka omistaja oli perhetuttuni. En saanut minkäänlaista perehdytystä työhön, eikä pomoni antanut lainkaan selviä työaikoja, vaan saattoi laittaa tekstiviestillä, että täytyy mennä sillä samalla hetkellä avaamaan kioski, kun aurinko hetken näkyy pilvien läpi.

Asuin sen verran kaukana, etten päässyt samalla hetkellä tuosta noin vain avaamaan kioskia, ja pomoni suuttui ja huusi puhelimessa ja lopulta löi luurin korvaan. Lopetin heti toisen viikon jälkeen, eikä pomoni koskaan maksanut edes palkkaani. Nykyään koko kioski ei ole enää toiminnassa työpulan vuoksi, enkä ihmettele yhtään."

– Nimimerkki Einäin

​​​​​​​

"Tuli tunne, että en uskalla tehdä yhtäkään virhettä"

"Olin kesänä 2013 siivoojana. Siivoustyössä minun piti olla alunperin kesäkuusta elokuuhun, mutta olinkin siellä vain viikon.

Töitä oli arkisin aamukuudesta iltapäiväkahteen ja viikonloput oli vapaita. Kun esimies, joka oli kova täti, testasi minua, niin hän muun muassa huusi minulle tosi rumasti ja väitti, että en ole oppinut perehdytyskoulutuksessa yhtään mitään ja sanoi, että ei selityksiä. Esimies kielsi minua enää siivoamasta asiakastiloja ja erotti minut. Tuli tunne, että en uskalla tehdä siivoustöissä enää yhtäkään virhettä.

Huutamisen ja irtisanomisen takia olin järkyttynyt ja itkuinen. Irtisanomisen jälkeen itkin pari-kolme päivää putkeen. Pelkään vielä sitä esimiestä, enkä uskalla hakea mihinkään siivoustöihin enää."

– Nimimerkki Sofi

"Valvoja oli kamala akka"

"Jouduin 7-luokalla puhelinmyyjäksi, en tiennyt ennen töiden aloitusta, mitä työt ovat. Valvoja oli kamala akka. Likainen, nipottava ja kärttyinen. Mitään en rauhassa saanut tehdä, siitä lähtien olen vihannut puhelinmyyjä, en edes saanut palkkaani kahden viikon ajalta."

– Nimimerkki EiEnäänIkinä

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja