Mainos

iPhonen uusi päivitys voi tuoda kamalan yllätyksen käyttäjälleen: ”Tikittäviä aikapommeja”

iPhonen uusi 11.3 -päivitys saattaa sisältää käyttäjälleen todella ikävän yllätyksen, mikäli puhelinta on korjattu Applen ulkopuolisen korjausliikkeen toimesta. Asiasta kertoo Motherboard-sivusto.

11.3 -päivitys julkaistiin viime kuun lopussa. Päivitys on tehnyt joidenkin kolmansien osapuolten korjaamien iPhone 8 -puhelimien kosketusnäytöistä toimintakyvyttömiä.

Injured Gadgets -korjausliikkeen toimitusjohtaja arvelee, että Apple on tehnyt muiden korjausliikkeiden huoltamista puhelimista toimintakyvyttömiä tarkoituksellisesti.

Korjausliikkeiden arvioiden mukaan päivitykseen on lisätty jonkinlainen toiminnallisuus, joka estää muiden huoltoliikkeiden tekemien korjausten toimivuuden. Aiemmin puhelimet ovat toimineet ongelmitta muidenkin huoltamina.

Motherboard kritisoi, että Apple tekee kolmansien osapuolten korjaamista puhelimista ”tikittäviä aikapommeja”.

Sivuston mukaan on mahdotonta tietää, milloin Apple tekee jotakin sellaista, joka tekee kolmansien osapuolten korjaamat puhelimet toimintakyvyttömiksi.

-Ja aina kun ohjelmistopäivitys hajottaa korjatut puhelimet, niin Apple voi sanoa, että kolmansien osapuolten korjaukset eivät ole turvallisia, sivustolla todetaan.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.