iPad-riippuvainen Alexander Stubb tänään Teknavissa – ”Sama kuin pitäisi taukoa ajattelusta"

Teknavin syyskauden kolmannessa jaksossa (MTV3 klo 22.45) selviää, miten Alexander Stubbista tuli Suomen poliitikkojen Twitter-kuningas, ja onko 1000 euroa liikaa älypuhelimesta.

Pääministeri Stubb avautuu Teknaville läheisestä suhteestaan Twitteriin ja iPadiin, joka on korvannut paperimapit sekä muut tietokoneet.

– Mä en enää lue sanomalehtiä paperilta ollenkaan. Se tuntuu jotenkin hassulta ja vaikealta, Stubb toteaa Teknavin juontajalle Hanna-Riikka Hosiolle.

Stubb on herättänyt kuluvan vuoden aikana paljon huomiota ahkeralla sosiaalisen median käytöllään.

– Twitter on ylivoimainen ykkönen. Ekan twiitin jälkeen ei ole paluuta ollut. Sillä se aamu alkaa. Niitä tulee 10, 15 tai 20 päivässä, Stubb kertoo.

Pääministerin lisäksi ohjelmassa nähdään muitakin mielenkiintoisia persoonia. Rallilegenda Markku Alén hurjastelee nykyaikaisella WRC-autolla Helsingin keskustassa. Risto Virtasen testissä on uusi Peugeot 308 SW -perhefarmari. Ohjelmassa selviää myös, minkälaiseksi osoittautuu uusi iPhone 6, jonka kallein versio maksaa lähes 1 000 euroa.

Teknavin kahdeksas kausi esitetään 24.9. alkaen MTV3-kanavalla. Ensiesitys keskiviikkoisin klo 22.45 ja uusinta lauantaisin klo 10.25. Jaksot ovat katsottavissa kahden kuukauden ajan myös Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat