Mainos

Kuvat: Intiassa löytyi apinoiden kanssa elänyt tyttö – Poliisi jäljittää vanhempia

Intiassa poliisi käy läpi kadonneiden lasten listaa yrittäessään selvittää viidakosta löytyneen tytön henkilöllisyyttä, kertoo BBC. Apinoiden kanssa elänyt tyttö löydettiin pohjoisintialaisesta viidakosta kaksi kuukautta sitten. Hänen on arvioitu olevan 8-10 -vuotias.

Lääkärien mukaan tyttö käyttäytyy apinoille tyypillisellä tavalla eikä osaa puhua. Poliisi kertoo tytön leikkineen apinoiden kanssa viidakossa, kun poliisi meni pelastamaan häntä. Apinat puolustivat tyttöä raivokkaasti ja hyökkäsivät poliisien kimppuun, kun poliisit veivät tytön pois. Viranomaisilla ei ole tietoa kuinka kauan tyttö oli elänyt apinoiden kanssa.

Alun perin läheisen kylän asukkaat olivat nähneet tytön alueella, joka on luonnonsuojelualue.

Lääkärien mukaan tyttö kärsi sairaalaan tullessaan aliravitsemuksesta, ja hänellä oli haavoja ympäri kehoa. Hänen hiuksensa ja kyntensä olivat pitkät. Tyttö kommunikoi kirkumalla ja käveli neljällä raajalla.

Lääkärien mukaan tytön vointi on parantunut, ja aikanaan hänet aiotaan luovuttaa lastensuojelun ja lääketieteen asiantuntijoille, jotta hän voi pikku hiljaa totuttautua ihmisten maailmaan.

Tyttö on saanut lempinimen Mowgli. Rudyuard Kiplingin Viidakkokirjan samanniminen hahmo eli kirjassa susien kanssa. 


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.