Instagramiin tulossa aivan uusi video-osio - mukaan uusia pidempiä sisältöjä

Suosittu sosiaalisen median palvelu Instagram on saamassa pian suuren muutoksen, kun sovellukseen tulee uusi video-osio. TechCrunchin kertomien tietojen perusteella pidempiin videoihin keskittynyt video-osio julkaistaan 20. kesäkuuta eli vajaan parin viikon päästä.

Uuteen video-osioon ei odoteta mitään pitkiä tv-sarjoja tai Hollywood-tasoisia elokuvia, vaan se keskittyisi enemmän kilpailemaan YouTuben kanssa. YouTubessa on paljon suosittuja sisällöntuottajia ja jatkossa Instagramissa hekin voisivat julkaista pitkiä, yli kymmenen minuutin videoita.

Instagram tarjoaisi jatkossa mahdollisuuden ladata valmiiksi tehtyjä videoita parhaimmillaan Ultra HD -tarkkuudella. Luonnollisesti videoita voisi katsoa vaakatasossa koko ruudulla.

Lähteiden mukaan Instagram on pitänyt tapaamisia suosittujen sisällöntuottajien kanssa ja selvittänyt, kuinka heidän videot toimisivat Instagramin tulevassa video-osiossa. Aikanaan suosituilla ja pidemmillä videoilla voisi tehdä myös rahaa Instagramissa, mutta Instagram ei ole vielä päättänyt, kuinka mainoksia näytetään videoissa ja kuinka mainoksista saatavat tuotot jaetaan.

Instagramissa pidemmät videot löytyisivät todennäköisesti omasta pallostaan Stories-kohokohtien vierestä. Videot ilmaantuisivat myös todennäköisesti Explore-osioon, ellei niille kehitetä jossain vaiheessa kokonaan omaa osiota. Koska videoiden odotetaan olevan useamman minuutin mittaisia, voisi videoita myöhemmin jatkaa kohdasta, mihin aiemmin jäi. Sisällöntuottajat eivät tällä tietoa voi kuvata pidempää videota suoraan puhelimella, vaan kyseessä täytyy olla aiemmin valmiiksi tehty video.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja