Mainos

Instagram-kuvia voi nyt julkaista ilman sovellusta – onnistuu huonollakin nettiyhteydellä

Instagram on lisännyt verkkosivujensa mobiiliversioon älypuhelinsovelluksesta tuttuja ominaisuuksia. Tämä lisää palvelun leviämistä uusille käyttäjille sellaisilla alueilla, joissa nettiyhteydet ovat hitaampia.

Instagram-palvelun verkkoselaimessa toimiva versio on jäänyt yleensä mobiilisovelluksen varjoon. Verkkosivulta on mahdollista tarkastella valokuvia ja ilmoituksia, mutta yleensä sovellus on ollut Instagram-käyttäjien ykkösvalinta.

Instagram on nyt kuitenkin päivittänyt verkkosivujensa mobiiliversion, johon on lisätty joitain käytetyimpiä ominaisuuksia sovelluksesta. Mobiiliversiossa on nyt mahdollista jakaa kuvia ja nyt on myös lisätty Explore-välilehti.

Suodattimien lisääminen kuviin, videoiden julkaiseminen, Stories-välilehden käyttäminen tai suorien viestien lähettäminen eivät edelleenkään onnistu mobiilisivustolla.

Instagram kertoi TechCrunch-sivustolle, että mobiiliversion ominaisuuksia lisäämällä yhtiö pyrkii tarjoamaan Instagram-palvelua vielä kehittyville markkina-alueille, jossa tietoliikenneyhteydet eivät aivan vielä riitä älypuhelimien sovellusten lataamiseen ja käyttämiseen. Näin myös Instagramin käyttäjien määrä lisääntyy maailmanlaajuisesti, oli käytössä millainen laite tai nettiyhteys tahansa.

***

0:52

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.