Mainos

Influenssakausi piinaa pitkäkyntisiäkin – vartija nappasi apteekissa vierailleen nenäsumutevoron

7:51
Hallitus toi voimaan uuden lain, jolla toistuvasti näpistyksiin syyllistyneiden tulottomien ihmisten sakkorangaistukset voidaan muuttaa vankeudeksi, jos näiltä ei löydy maksukykyä sakoilleen.

Influenssakausi on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tilastojen perusteella kääntymässä kohti laskua, mutta tukkoisia nokkia on yhä eri puolilla Suomea. Tämä näkyy myös varkauksissa.

Sairaudet eivät väistä kohdettaan yhteiskunnallisen aseman perusteella, ja taudit tarttuvatkin niin lainkuuliaisiin kuin kaidalta polulta eksyneisiin. Tämän totesi poliisi myös Vantaan Pakkalassa, jossa kauppakeskus Jumbossa kärähti nenäsumutevaras.

Poliisin tiedotteessaan nimellä ”Nuhainen näpistelijä Jumbossa” otsikoima tapaus sattui eilen iltapäivällä ennen puoli viittä. Kauppakeskus Jumbossa sijaitsevan apteekin myyjät olivat ilmoittaneet vartijoille miehestä, jonka olivat havainneet laittaneen nenäsumutteen taskuunsa ja poistuneen maksamatta liikkeestä.

Vartijat ottivat miehen kiinni viereiseltä kioskilta pelikonetta pelaamasta. Kadonnut noin 20 euron arvoinen nenäsumute löytyi miehen kädessä olleesta kassista ja se palautettiin myyntikuntoisena apteekkiin.

Mies ei ollut ensi kertaa hairahtunut rikoksen poluille, sillä pitkäkyntisellä oli tilillään vuoden sisään peräti 27 omaisuusrikosta. Viimeisimmän välikohtauksen vuoksi miestä epäillään näpistyksestä. Tämän toimet olivat tallentuneet myös valvontakameraan.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja