Nainen luuli olevansa nokkela tunkiessaan pelikonsolin lyhtylaatikkoon – vartija narautti ja paljasti voron häijyn laitteen

Naiskaksikon erikoinen yritys anastaa arvokas pelikonsoli jäi yritykseksi Hollolassa Kansankadulla lauantai-iltana, kertoo Hämeen poliisi tiedotteessaan.

Poliisin mukaan naisista ensimmäinen oli tyhjentänyt lyhtypaketin ja laittanut sen sisään 369 euron arvoisen pelikonsolin. Nainen oli jatkanut matkaansa kassalle, jossa hän oli maksanut lyhdystä ja pyrki poistumaan liikkeestä. Vartijat olivat kuitenkin voron jäljillä.

Nainen pysäytettiin, ja hänen hallustaan löytyi muutakin anastetuksi epäiltyä omaisuutta sekä laite hälyttimien poistoa varten.

Tämän jälkeen laitettiin valvontakamerat pyörimään, ja havaittiin, että pelikonsolien kimpussa hääräsi toinenkin nainen. Hän oli repinyt pelikonsolin pakkauksestaan, mutta jostain syystä tullut katumapäälle ja vienyt sen toiseen hyllyyn – myyntikelvottomassa kunnossa.

Naisen vaatteista löytyi tarkastuksen yhteydessä anastetut alushousut. Naiset kiinniotettiin ja heitä epäillään varkaudesta.

Viime yönä kahdelta Hämeen poliisi sai puolestaan tehtävän Lahden Valimokadun alikulkutunneliin, jossa he tapasivat, poliisin tiedotteen sanoin, kaksi elämäntapataiteilijaa.

Noin 40-vuotiaat miehet olivat töhrineet seinää noin seitsemän neliön alueelta. Miehet kiinniotettiin vahingontekoon epäiltyinä. Turvallisuustarkastuksen yhteydessä toiselta henkilöltä löytyi marihuanaa huumausainerikoksen ylittävän määrän.

Lue myös:

    Uusimmat