Ilves julkisti tukun merkittäviä jatkosopimuksia – tähtipuolustaja jää Tampereelle

SM-liigassa pelaava Ilves on tehnyt jatkosopimukset Panu Miehon, Jarkko Parikan, Les Lancasterin, Leo Lööfin, Santeri Airolan ja Vadim Zherenkon kanssa.

26-vuotias Panu Mieho jatkaa Ilveksessä kaksivuotisella sopimuksella. Monipuolinen hyökkääjä on lukeutunut jo muutaman kauden ajan Ilveksen kapteenistoon ja on joukkueensa luottopelaajia.

Puolustaja Jarkko Parikan sopimus on kolmen vuoden mittainen, mutta se sisältää ulkomaan option yhdestä kaudesta. EHT-tason puolustajaksi noussut Parikka on iskenyt tällä kaudella 27 ottelussa jo 14 pistettä.

Lööfin, Lancasterin, Airolan ja Zherenkon sopimukset ovat yksivuotisia. 26-vuotias Lancaster on ollut alkukaudella yksi sarjan parhaimpia hyökkääviä puolustajia 16 tehopisteensä turvin.

Zherenko puolestaan on vartioinut tupsukorvien maalia tasaisella varmuudella. Venäläisvahti on torjunut kiekkoja 17 ottelun aikana 90,1 prosentin varmuudella.

19-vuotias Lööf on nuoresta iästä huolimatta murtautunut hienosti Ilveksen kokoonpanoon. Nuori puolustaja on iskenyt 25 ottelussa kuusi tehopistettä. Hänet valittiin myös Ruotsin alle 20-vuotiaiden MM-ryhmään.

21-vuotias Airola on kärsinyt viime kaudet loukkaantumisista, ja syksyn aikana nuori puolustaja on ehtinyt pelata vain kaksi ottelua Mestiksessä KOOVEEn riveissä.

Lue myös:

    Uusimmat