Ilvekselle paha menetys erikoisen Kärpät-ottelun alla – tähtihyökkääjä tipahti ulos kokoonpanosta

Oulun jäähallin jää petti avauserässä – Kärpät ja Ilves vetäytyivät etuajassa erätauolle 1:28
Video: Kärpät ja Ilves vetäytyivät ennenaikaiselle erätauolle ja lopulta ottelu siirrettiin – Oulun jäähallin jää petti.

Kärpät ja Ilves jatkavat tänään kuudetta puolivälieräottelua, mikä aloitettiin eilen Oulussa. Illan kamppailun alla Ilves kokee menetyksen, kun sen tähtihyökkääjä Henrik Haapala ei pysty pelaamaan.

Haapala loukkaantui sarjan neljännessä ottelussa Oulussa. Sen jälkeen hän pelasi viidennessä kamppailussa Tampereella ja aloitti kuudennen taiston maanantaina Raksilassa.

Nyt hänen nimensä on tipahtanut pois Ilveksen ilmoitetusta pelaavasta rosterista.

Haapalan paikan ykkösketjun laidalla ottaa kanadalaishyökkääjä Colton Beck.

Ilves sai vaihtaa Beckin kokoonpanoon Liigan erityisluvalla.

– Hyvin poikkeuksellisesta tapahtumasta johtuen Liigahallitus on erillisellä yksittäisellä päätöksellä hyväksynyt keskeytyneen ottelun osalta Ilvekselle ja Kärpille mahdollisuuden lääketieteellisistä syistä vaihtaa joukkueen kokoonpanoa illalla jatkuvaan otteluun, Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi sanoo sarjan tiedotteessa.

Ilveksen ja Kärppien illan kamppailu käynnistyy tilanteesta, jossa peliä on pelattu 10.12. Kärpät johtaa taistoa Saku Mäenalasen maalilla 1–0.

Maanantaina käynnistynyt ottelu jouduttiin keskeyttämään, kun Oulun Energia Areenan jää hajosi Ilveksen maalin tuntumasta. Raporttien mukaan jää on nyt saatu korjattua ja sen pitäisi kestää, kun sarjan kuudes puolivälieräottelu viedään loppuun.

Illan ottelun kokoonpanot näkyvät (täältä).

Muokattu 5.4.2022. kello 16.24: Lisätty Liigan toimitusjohtajan Riku Kallioniemen kommentti.

Lue myös:

    Uusimmat