Pelataanko Oulussa tänään? Kärpät-pomolta linjaus Raksilan jääongelmista heti aamutuimaan

1:28
Kärpät ja Ilves vetäytyivät ennenaikaiselle erätauolle – Raksilan jäähallin jää petti.

Kärppien toimitusjohtaja Tommi Virkkunen linjaa, ettei Kärppien ja Ilveksen tiistaille siirtyneen kuudennen puolivälieräkohtaamisen järjestäminen ole vaarassa. Raksilan jäähallissa sattuneet jääongelmat ovat Kärpät-pomon mukaan nyt kunnossa. 

Kärpät ja Ilves joutuivat keskeyttämään puolivälieräsarjan kuudennen ottelunsa vain reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen maanantaina, kun Raksilan jää petti toisen maalin läheisyydessä. Ongelma oli niin suuri, ettei ottelun jatkaminen maanantaina ollut mahdollista. 

Juttu jatkuu videon alla.  

2:04
Kärppien Atte Ohtamaa ja Ilveksen Eemeli Suomi kävivät tarkistamassa jään kunnon – ottelua jatketaan tiistaina. 

Peliä on tarkoitus jatkaa tiistaina klo 18.30. Kärppien toimitusjohtaja Tommi Virkkunen vahvistaa MTV Urheilulle, ettei ottelun pelaaminen ole millään tavalla vaarassa. 

– Jäällä näytti olevan jo koululaiskiekkoilijoita. Eli eiköhän se ole kunnossa, Virkkunen kertoi aamuyhdeksältä. 

– Sinne on letkutettu yöllä vettä ja kasvatettu jäätä. Jäätä pystyy kasvattamaan yön aikana tarvittavan määrän, se ei tapahdu hetkessä.

STT uutisoi maanantaina, että Raksilan jäänhoidossa oli tehty hallin henkilökunnan mukaan viikonloppuna virheitä. Virkkunen ei osannut avata tätä tarkemmin. 

– Siinä kyseisessä kohdassa jää oli mennyt niin ohueksi, että mainoksien päällä ei yksinkertaisesti ollut jäätä. 

Kärppien ja Ilveksen 6. puolivälierä jatkuu C Moressa klo 18.30. Tiistaina pelataan kuudennet ottelut myös KooKoon ja Jukurien sekä HIFK:n ja TPS:n välillä – nämäkin näkyvät C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja