Mainos

"Ilman erikoiskenkiä hän ei saa mennä kouluun" – kuusivuotiaan pojan jalat kasvavat eri vauhtia

Kuusivuotiaan Spencerin täytyy käyttää erikoiskenkiä koulussa, sillä muuten poikaa pidetään ”terveys- ja turvallisuusriskinä”.

Kuusivuotiaan Spencerin kenkäostokset ovat vaikeita. Spencerillä on synnynnäinen Klippel-Trénaunay-Weberin oireyhtymä, jonka vuoksi hänen jalkansa kasvavat eri vauhtia.

Äiti Amber Kristiansonin, 26, kertoi Mirror-lehdelle, että käveleminen tuottaa Spencerille kipua, ja hän viettääkin paljon aikaa yksin, ilman ystäviä. Ilman erityiskenkiään Spencer ei nimittäin saa mennä kouluun.

– Ilman kenkiä hän ei saa mennä kouluun terveyden ja turvallisuuden vuoksi, ja minä hyväksyn tämän, koska koulussa juoksentelee satoja lapsia, äiti kuvaa.

Rugbya rakastava Spencer tarvitsee uudet erityiskengät neljän kuukauden välein, mutta yksinhuoltajaäidillä ei aina ole varaa uuteen pariin.

– Minua raastaa se, että hän ei pääse kouluun, koska hän rakastaa ystäviään, hän on aktiivinen ja aloitti juuri rugbytreenit. Hän on hyvin onnellinen poika, mutta jos katsot hänen silmiinsä nyt, sieltä ei löydy edes yhtä unssia onnea.

Klippel-Trénaunay-Weberin oireyhtymästä kärsii Iso-Britanniassa yksi henkilö 30 000:ta.Lähde: Caters News, Mirror

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.