Ilmaisliput jääkiekkojoukkueiden mitalijuhlaan jaettiin jo loppuun – Olympiastadionin kansanjuhlaan pääsee maanantaina 20 000 juhlijaa

Ihanaa, Leijonat! Näin kansa riemuitsi historiallisesta olympiakullasta – katso kooste juhlahumusta! 1:00
Katso video: Näin kansa riemuitsi historiallisesta olympiakullasta.

Miesten ja naisten jääkiekkomaajoukkueiden olympiamitalijuhla järjestetään Helsingin Olympiastadionilla maanantai-iltana, Jääkiekkoliitto tiedotti verkkosivuillaan. Juhla alkaa kello 19 ja kestää noin puolitoista tuntia.

Yleisö pääsee tapahtumaan ilmaiseksi, ja tapahtumaan voidaan ottaa paikalle noin 20 000 ihmistä.

Sisäänpääsy edellyttää ennakkoon tulostettavaa ilmaislippua, mutta ainakaan sunnuntai-iltana niitä ei enää ollut saatavilla. Leijonien sivuston kautta linkki näytti illalla "Ei saatavilla" -tekstiä. Ilta-Sanomien mukaan liput oli varattu puolessa tunnissa loppuun.

Stadionin portit avautuvat maanantaina kello 17, ja sisäänkäynti on eteläpäädyssä. Jääkiekkoliitto suosittelee tapahtumassa kasvomaskien käyttöä ja muistuttaa yleisöä saapumaan paikalle ajoissa ja terveenä. Kansanjuhlan esiintyjät julkistetaan maanantaina.

Maanantai-iltapäivällä Suomeen palaava miesten maajoukkue voitti Pekingin olympialaisissa jääkiekon olympiakullan ensimmäistä kertaa. Naisten maajoukkue voitti neljännen olympiapronssinsa.

Lue myös:

    Uusimmat