Kultaleijonat ja muut olympiasankarit palaavat Suomeen – MTV Uutiset Live paikalla lentokentällä, seuraa juhlallisuuksia suorana

Marko"Mörkö"Anttila johdatti Leijonat lentokentälle 1:47
Marko "Mörkö" Anttila johdatti Leijonat lentokentän ovista sisään.

MTV Uutiset Live on paikalla Helsinki-Vantaan lentokentällä, kun olympiajoukkue palaa Suomeen Pekingin talviolympiakisoista.

MTV Uutiset Live kertoo ja näyttää kun tapahtuu. Se on toimitus, joka elää uutispäivää kanssasi.

Seuraa jatkuvaa lähetysvirtaa yhden ruudun kautta osoitteessa mtvuutiset.fi ja MTV Katsomossa.

Maanantaina kotiin saapuvat muun muassa historiallisen olympiakullan voittanut Leijonat, maastohiihdosta kaksi mitalia saavuttanut Kerttu Niskanen ja yhden mitalin hiihtänyt Krista Pärmäkoski.

Koneen arvioitu saapumisaika on kello 15.50. Alkuperäisen laskeutumisajan piti olla 14.30, joten kone on myöhässä aikataulusta. MTV Uutiset Live on kuitenkin ajoissa paikalla aistimassa juhlavaa tunnelmaa. 

Jo perjantaina Suomeen palasi kirkkain mitalisankari Iivo Niskanen, maastohiihdon parisprintistä hopeaa yhdessä Niskasen kanssa ottanut Joni Mäki ja pronssia voittanut naisten jääkiekkomaajoukkue. Katso parhaat palat alla olevalta videolta: 

MTV Helsinki-Vantaan lentokentällä: Katso Suomen olympiasankareiden kotiinpaluu 24:02

Yhteensä Suomi saavutti Pekingistä kahdeksan mitalia, joista kaksi kultaista, kaksi hopeista ja neljä pronssista.

MTV Uutiset Live seuraa olympiajoukkueen saapumista lentokentällä koko iltapäivän.

Illalla MTV on aistimassa tunnelmia Helsingin olympiastadionilla, jossa Leijonille ja Naisleijonille järjestetään kansanjuhla. Juhlan on tarkoitus alkaa kello 19, mutta aika voi muuttua, jos Pekingistä saapuva kone on pahasti myöhässä.

Lue myös:

    Uusimmat