Illanvietto kärjistyi veritekoon: Poliisi vangitsi kaksi Kiteen väkivaltarikoksista – 20-vuotias uhri yhä sairaalahoidossa, vammat hengenvaarallisia

Poliisi on jatkanut viime torstaina 3.12. Kiteellä tapahtuneiden väkivaltarikosten esitutkintaa.

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus vangitsi eilen 6.12. noin 40-vuotiaan kiteeläismiehen epäiltynä kahdesta tapon yrityksestä.

Esitutkinnan perusteella miehen epäillään lyöneen torstai-iltana alle 20-vuotiasta miestä sekä noin 40-vuotiasta miestä teräaseella. Epäillyt rikokset ovat tapahtuneet kerrostalon pihalla ja eräässä asuinhuoneistossa.

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus on tänään 7.12. vanginnut myös toisen, noin 40-vuotiaan kiteeläismiehen. Hän on edellä kuvatun toisen tapon yrityksen uhreista. Häntä epäillään pahoinpitelystä sekä törkeän pahoinpitelyn yrityksestä, joka on kohdistunut 6.12. vangittuun mieheen.

Alle 20-vuotias mies on edelleen sairaalahoidossa ja hänen saamansa vammat ovat olleet hengenvaarallisia. Esitutkinnassa on ilmennyt, että hänen autonsa ikkunalaseja oli rikottu samaisen kerrostalon parkkipaikalla väkivaltarikoksen tapahtumailtana. Tästä epäiltynä on myös 6.12. vangittu mies.

Tapahtumat olivat saaneet alkunsa alle 20-vuotiaan miehen asunnosta, jossa hän sekä kaksi noin 40-vuotiasta miestä olivat ennen tapahtumia olleet viettämässä iltaa.

Poliisi sai tapahtumista ilmoituksen hätäkeskuksen kautta torstaina hieman kello 21 jälkeen. Ensimmäinen vangituista otettiin kiinni tapahtumapaikalta ja toinen vangituista otettiin kiinni perjantaina hänen päästyään sairaalahoidosta.

Esitutkinta jatkuu edelleen ja poliisi suorittaa kuulusteluja sekä käy läpi teknisen tutkinnan tuloksia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja