Ilkivallan kohteeksi joutunut jalkapallohalli jälleen käyttökunnossa – uudelleenpystytys sai tukea Serie A:sta saakka

Valitettavan vahingonteon kohteeksi joutunut Poropuiston jalkapallohalli Turussa on saatu pystytettyä uudelleen, TPS juniorijalkapallo kertoo nettisivuillaan.

Pääkuvan videolla tunnelmia Veikkausliigan päätöskierrokselta.

Edellisviikolla talkootöin pystytetty halli löydettiin perjantaina romahtaneena. Kuplan seinämässä havaittiin 43 puukon viiltoa.

Suomen maajoukkueen entinen keskikenttäpelaaja ja italialaista Chievo Veronaa edustava Perparim Hetemaj kuuli tapahtuneesta ja otti yhteyttä TPS juniorijalkapalloon. 31-vuotias Serie A-pelaaja halusi tukea konkreettisesti junioreita, jotka menettivät tärkeän treenipaikan ilkivallan seurauksena.

– Tällaista sydämetöntä ja ajattelematonta ilkivaltaa ei voi mitenkään ymmärtää. Paljon tsemppiä teille kaikille, Hetemaj toivotti TPS juniorijalkapallon nettisivuilla.

Seura oli mielissään Hetemaj'n yhteydenotosta.

– TPS juniorijalkapallo kiittää todella nöyrästi ja lämpimästi Perparim Hetemaj'ta, joka kantaa huolta myös kotimaansa junioripelaajista.

TPS juniorijalkapallon varapuheenjohtaja Petteri Niukko raportoi perjantaina, että treenihalli on jälleen täydessä käyttökunnossa.

– Vakiovuorot saadaan pyörimään vielä perjantai-iltana. Pientä viimeistelyä toki vielä tehdään viikonlopun ja ensi viikon aikana, mutta halli on tarkastettu ja turvalliseksi todettu, Niukko kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat