Ilari Sahamiehelle kertyi painoa 1,5 vuodessa 30 kiloa – heräsi jopa öisin tonkimaan herkkukaappia

1:24
Ilari Sahamiehellä hämmentävä yöllinen pahe – suklaat suuhun sulamaan ja nukkumaan: "Lakanat ihan suklaassa."

Seuraavassa Olet mitä syöt -jaksossa tarkastellaan Ilari Sahamiehen ruokailutottumuksia.

Olet mitä syöt -ohjelman seitsemännessä jaksossa julkkislääkäri Pippa Laukka pureutuu pokeriammattilaisena tunnetun Ilari Sahamiehen ruokavalioon. Miehen ruokailutottumukset eivät ole terveellisimmästä päästä, sillä pelimaailman ammattilaisen ruokavalioon on kuulunut viimeiset 1,5 vuotta valtava määrä pikaruokaa.

Liikuntaa yötöitä huhkiva Sahamies ei liiemmin harrasta. Mies elää yötöidensä vuoksi melko erilaisessa vuorokausirytmissä kuin hänen perheensä, ja tämä harmittaa koko poppoota.

Laukan tarkassa syynissä Sahamiehen ruokavaliosta paljastuu tukeva sokerin, rasvan ja höttöhiilareiden nauttimisen kierre, joka on jo päässyt vaikuttamaan pokeriammattilaisen veriarvoihin sekä kehon koostumukseen.

Jaksosta napatussa videoklipissä Sahamies kertoo heräävänsä toisinaan öisin napostelemaan herkkukaapin antimia.

– Joskus jos herää yölläkin, niin keskellä yötä käyn hakemassa jonkun Wiener nougatin tai Pätkiksen ja laitan sulamaan poskeen. Sit herää aamulla, niin lakanat on ihan suklaassa, Sahamies kertoo.

Miten Laukka reagoi Sahamiehen keittiöstä löytyneeseen, hampurilaispapereja pullollaan olevaan pussiin? Katso esimakua tulevasta jaksosta yllä olevalta videolta!

Olet mitä syöt keskiviikkoisin kello 20 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja