MTV:n tiedot: Hämeenlinnan murhasta epäilty surmasi ex-tyttöystävänsä ja sen jälkeen itsensä

Hämeenlinnan murhasta epäillyn uskotaan tappaneen entisen tyttöystävänsä, kertovat MTV Uutisten lähteet.

MTV Uutisten tietojen mukaan Hämeenlinnassa aiemmin tällä viikolla tapahtuneesta murhasta epäilty mies on murhannut ex-tyttöystävänsä, minkä jälkeen hän on tehnyt itsemurhan.

Murhana tutkittu rikos tapahtui yksityisasunnossa maanantain ja tiistain välisenä yönä.

Poliisi vaikenee

Poliisi on ollut hyvin vaitonainen tapauksesta. Se tiedotti tiistaina, että rikoksesta ilmoitti sivullinen henkilö havaittuaan merkkejä asunnossa tapahtuneesta rikoksesta. Poliisi ei ole kertonut, millaisia havaintoja henkilöllä oli.

Poliisi on kertonut tapauksen tutkinnan olevan alkuvaiheessa, eikä se ole kommentoinut rikoksen tekotapaa tai tekovälinettä.

Tapauksen tutkinnanjohtaja Marko Mäkinen vastasi MTV Uutisille tänään, ettei poliisi kommentoi tapausta, vaan tiedottaa siitä ensi viikon alussa.

Juttua ja otsikkoa päivitetty 27.1. klo 16.23: Poliisi kertoi henkilön tulleen 2015 turvapaikanhakijana ja olleen maassa tilapäisellä oleskeluluvalla. Epäillyn lähipiirin mukaan miehen saamassa kielteisessä päätöksessä oli kyse pysyvästä oleskeluluvasta. Aiemmin MTV Uutiset kertoi, että lähteiden perusteella mies olisi saanut kielteisen turvapaikkapäätöksen.

Lue myös:

    Uusimmat