Mainos

IL: Teemu Selänteen hotellihanke etenee Espoossa

Espoon Westendiin suunnitellun tornihotellin rakentaminen on tarkoitus aloittaa vuoden sisällä, uutisoi Iltalehti. Yli 60 miljoonaa maksavassa rakennushankkeessa on mukana myös jääkiekkotähti Teemu Selänne.

Tornihotelli on saanut rakennusluvan ja vuosien valituskierteen aikana vanhentuneet sopimukset on uudistettu. Rakennustyöt pyritään aloittamaan vuoden sisällä.

- Nyt päivitetään suunnitelmia Marriott-hotelliketjun kanssa, lähinnä tilakokonaisuuksia. Eli missä mittakaavassa ravintolat, kokoustilat ja muut toteutetaan, hankkeesta vastaavasta Ultivista Oy:n hallituksen jäsen Ari Lehto kertoo lehdelle.

Amerikkalainen Marriott-ketju tulee rakennukseen vuokralle. Hotellin rakentaa kiinteistö- ja sijoitusyhtiö Ultivista Oy, jonka omistajina ovat muun muassa Teemu Selänne ja pääomasijoittaja Mikko Laakkonen.

18-kerroksisen hotellin piti alun perin valmistua jo viime vuonna, mutta hanketta hidasti muun muassa valitukierre, jonka alkuunpanijana oli lähistöllä tontin omistavan Mohamed Al Fayedin perhe. Al Fayed omistaa esimerkiksi Harrods-tavaratalon Lontoossa. Hänen vaimonsa on suomalaissyntyinen.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.