Mainos

Ikea häätää kahvilasta iäkkäät treffiseuranhakijat Shanghaissa

Shanhain Ikea-myymälästä on tullut iäkkäämpien treffipaikka. Ruotsalaisen huonekalujätin myymälän kahvio on täyttynyt pari kertaa viikossa seniorikansalaisista, jotka ovat tulleet seurustelemaan ja jopa etsimään kumppania.

BBC:n verkkosivut kertovat Kiinan valtion CCTV:tä lainaten, että vanhempi väki ostaa yleensä kupin kahvia ja leivän. Tämän jälkeen Ikean kahvilassa saatetaan viettää koko päivä.

Ikea on laittanut tällä viikolla pisteen deittailulle ja kahvilan asiakaspaikkojen varaamiselle. Shanghain Ikean kahvilaan ilmestyi kylttejä: Ei ruokaa, ei istumapaikkoja.

– Tilanne on heikentänyt asiakkaittemme ruokailukokemusta ja turvallisuutta. On tullut valituksia jopa sylkemisestä ja riidoista kahvilassa.

Pelkän kahvikupin voimalla deittailun estäminen on herättänyt nettikansan Kiinassa.

– Mitä pahaa he ovat tehneet. He ovat yksinäisiä ja mahdollisesti toivovat löytävänsä jälleen kumppanin. Yhtiön täytyisi olla empaattisempi ja vähintään sympaattisempi vanhempia ihmisiä kohtaan, summaa eräs mikroblogipalvelu Weibon käyttäjä.

Paikallinen, 86-vuotias, Mr Qiu kertoo Global Times –lehdelle, että vanhukset on ajettu pois esimerkiksi McDonaldsista.

– Meistä tuntuu kuin olisimme toiselta planeetalta. Nuorison ympäröimänä. Jos Shanghaissa on joku muu paikka, jossa vanhat ihmiset voivat kokoontua, olemme valmiit maksamaan tuplasti enemmän ja matkustamaan paljon kauemmas.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.