Ikävä tieto: Leijonien MM-vastustajan pelaajalla koronatartunta

Jääkiekon MM-kisat alkavat Latviassa – tätä kaikkea on lupa odottaa 7:16
Tätä kaikkea Latviassa pelattavista jääkiekon MM-kisoista on lupa odottaa.

Kazakstanin jääkiekkomaajoukkueen pelaajalla on todettu koronavirustartunta, kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF tiedottaa.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

IIHF kertoo, että Latvian Riian MM-kuplaan suunnanneiden joukkueiden pelaajille ja henkilöstölle on järjestetty reilut 2 750 koronaviruksen tunnistavaa PCR-testiä.

Kazakstanin pelaaja on antanut positiivisen koronatestin ja hänet on asetettu eristyksiin. Hänen positiivinen tuloksensa on valmistavalta leiriltä.

Valko-Venäjän ja Kazakstanin välinen harjoitusottelu peruttiin viime lauantailta. Valko-Venäjän jääkiekkoliitto tiedotti, että Kazakstanin pelaaja antoi sitä ennen perjantaina kaksi positiivista koronatestitulosta. Hänet asetettiin eristyksiin 10 päiväksi.

IIHF:n mukaan muita positiivisia koronatuloksia ei ole ilmennyt. Lajiliitto kertoo, että joka joukkue tekee PCR-koronatestejä MM-kisoissa kolmen päivän välein.

B-lohkossa pelaava Kazakstan avaa MM-kisansa lauantaina ottelulla kisaisäntä Latviaa vastaan. Sunnuntaina Kazakstan kohtaa Suomen.

Juttua täydennetty kello 19.54 tiedolla Valko-Venäjän ja Kazakstanin harjoitusottelun aiemmasta peruuntumisesta Kazakstanin pelaajan koronatartunnan myötä.

Lue myös:

    Uusimmat