Iivo Niskaselta painokasta tekstiä Venäjän kisapannasta – "Ollaan napit vastakkain rajalla"

Suomen maastohiihtomaajoukkueen ykköstähti Iivo Niskanen kommentoi Venäjän kisapannaa painokkaasti MTV Urheilulle keskiviikkona. 

Venäjän maastohiihtäjät ovat olleet kansainvälisessä kilpailukiellossa viime keväästä lähtien. Tuolloin Venäjä aloitti hyökkäyssodan Ukrainassa. 

Venäläisten puuttuminen muuttaa kilpailua huippusijoista merkittävästi, sillä maan hiihtäjät ovat viime vuosina menestyneet loistavasti niin naisten kuin miesten kisaladuilla.

Niskasen mukaan aiheesta on puhuttu hyvin vähän maajoukkueen sisällä.  

– Aika moni on pitänyt asiaa sellaisena, että jos tilanne on yhä se kauden alkaessa, että ollaan napit vastakkain rajalla ja rajojen toisilla puolillakin, niin eihän se ole missään nimessä maalaisjärjelläkään ajateltuna sellainen tilanne, että siellä hiihdettäisiin kilpaa heitä vastaan, Niskanen totesi MTV Urheilulle. 

Muun muassa venäläistähti Aleksandr Bolshunovin kanssa huikeita taisteluja käynyt olympiavoittaja Niskanen kommentoi Venäjä-aihetta ja sen aiheuttamaa muutosta kilpailuun lisää pääkuvan videolta. Niskanen kommentoi haastattelussa myös tulevan kauden tavoitteitaan ja tulevaa perheenlisäystä. Alla suomalaishiihtäjien kommentit yleisessä lehdistötilaisuudessa.  

Lue myös:

    Uusimmat