Iina Kuustosen valmistautuminen Punttikomedia-elokuvaan sai yllättävän osuvan käänteen – loukkaantuminen kääntyi hyödyksi

Iina Kuustonen pumppaa rautaa Punttikomediassa 8:16
Katso videolta: Iina Kuustonen ja Mikko Töyssy kertovat, millaisena näkevät fitness-maailman Punttikomedia-elokuvan myötä. Kuustonen paljastaa myös, miksi häneltä on kielletty penkkipunnerrus

Iina Kuustonen ja Mikko Töyssy perehtyivät fitness-maailmaan Punttikomedia-elokuvan tiimoilta.

Näyttelijät Iina Kuustonen ja Mikko Töyssy tähdittävät uutta Punttikomedia-elokuvaa, jossa Kuustonen esittää salille lääkärin määräyksestä passitettua naista, joka vailla mitään pohjaa lähtee tähtäämään fitness-kisoihin, ja Töyssy puolestaan hänen valmentajaansa. 

Kuustonen kertoi Uutisaamun haastattelussa, ettei hänellä ollut ennen elokuvan tekoa juuri minkäänlaista kosketuspintaa fitness-maailmaan. 

– Sittenpä soitin suoraan Pernilla Böckermanille ja pyysin hänet kahville meille. Kysyin, kuka häntä valmentaa ja voisinko saada saman valmentajan, ja sainkin lopulta. Sitä kautta pääsin tutustumaan siihen maailmaan ja opin, mikä valtava työmäärä niillä alan harrastajilla, ammattilaisilla, kaikilla fitness-ihmisillä on. Se on tosi kurinalainen elämäntapa ja se on huippu-urheilua. Nostan hattua kaikille, jotka se vaivan jaksavat nähdä, Kuustonen kertoi. 

Töyssy ja Kuustonen naureskelivat yhdessä sille, että Kuustosen valmistautuminen elokuvaan lipsahti melkein metodinäyttelemisen puolelle. 

– Itseasiassa loukkasin selkäni juuri ennen kuvausten alkua, joka sopi täydellisesti tähän, koska hahmoni loukkaa tässä selkänsä. Se meni siis tasan oikeasta kohdastakin juuri pari viikkoa ennen kuvausten alkua. Ja sitten sain sen tasan juuri siihen kuntoon, että pystyin taas tekemään nuo salikohtaukset, joita vähän siirrettiinkin sen takia, Kuustonen muisteli.  

Ilman haavereita ei säästynyt Töyssykään kertomansa mukaan. 

– Mulla meni yhdessä tämmöisessä takaa-ajokohtauksessa takareisi, vähän venähti. Se saatiin sitten elokuvan keinoin sitten häivytettyä tällainen pieni kipu sieltä pois. 

Lue myös:

    Uusimmat