Ihoterapeutti väittää: Tällä seoksella saat selluliitin häviämään – ainesosat löydät keittiöstäsi

Selluliitista murehtivan ei tarvitse tuhlata rahojaan kalliisiin voiteisiin, sillä asiantuntijan mukaan parhaat lääkkeet muhkuroihin löytyvät keittiön kaapista.

Jos lähestyvät rantakelit ja vartalon muhkurat mietityttävät, et ole yksin. Arvioiden mukaan jopa 80 prosenttia kaiken kokoisista naisista kärsii selluliitista.

Moni meistä on hoitanut selluliittia erilaisilla hoidoilla ja harjauksilla, mutta ihonhoidon asiantuntijan mukaan on olemassa paljon helpompia, ja mikä parasta, paljon tehokkaampiakin keinoja päästä eroon ihon muhkuroista.

Silottaa muhkurat luonnollisin keinoin

Ihoterapeutti Nataliya Robinsonin mukaan ruokasoodan ja hunajan sekoitus hävittää selluliitin kuin taikaiskusta. Samaan aikaan kun hunaja kosteuttaa ja tehostaa verenkiertoa, ruokasooda kuorii luonnollisesti ihoa.

– Hunaja on luonnollinen ainesosa, joka saa selluliitin häviämään ilman, että kehosi kuormittuu tavallisista ihonhoitotuotteista löytyvillä myrkyillä ja kemikaaleilla, Robinson kertoo.

Hyvä puoli tässä vinkissä on myös se, että tämän tehoseoksen ainesosat löytyvät lähes jokaisen ruokakomerosta. Robinson neuvoo, että iho kannattaa sivellä seoksella juuri ennen suihkua.

Tee näin:

Sekoita lusikallinen hunajaa ja teelusikallinen ruokasoodaa pienessä kulhossa tai kädessäsi. Lisää vettä sen verran, että saat seoksesta helposti levittyvää. Hiero seosta voimakkaasti jalkoihisi, käsiisi ja vatsaasi muutaman minuutin ajan, kunnes ihosi tuntuu sileämmältä.

Tämän jälkeen lisää hunajaa jalkoihisi niihin kohtiin, joissa selluliitti on näkyvintä ja taputtele 4–7 minuutin ajan. Tämän pitäisi tehostaa verenkiertoa ja näin ollen hävittää selluliittia.

– Olen kuitenkin varovainen, ettet tee tätä liikaa, sillä se voi rikkoa hiusverisuonia, jos käytät liikaa voimaa, Robinson vinkkaa.

Myös huulikiilto voidan valmistaa luonnollisista ainesosista. 


Lähde: Dailymail

Lue myös:

    Uusimmat