Nuorekas ulkonäkö herättää ihmetystä – arvaatko, kuka heistä on perheen äiti?

40-vuotiaan äidin nuorekas ulkonäkö on herättänyt ihastusta sosiaalisessa mediassa.

Kienya, K'Lienya ja Kolieya Booker näyttävät kaikki sisaruksilta, ja sitä K'Lienya, 18, ja Kolieya, 16, ovatkin. 40-vuotias Kienya puolestaan on sekä sisarusten että neljävuotiaan Obie-pojan äiti.

Kienya jakaa mielellään sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa hän poseeraa yhdessä tytärtensä kanssa. Kuvat ovat kuitenkin herättäneet hämmennystä ihmisissä, jotka eivät osaa arvata, kuka kuvan henkilöistä oikeastaan on itse äiti.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ihmettely alkoi, kun suosittuja hiustutoriaalivideoita jakava Kienya jakoi kuvaparin, joista toisessa hän oli tytärtensä kanssa, kun he olivat vielä pieniä noin 12–13 vuotta sitten. Toisessa perheen naiset oli kuvattu vasta hiljattain.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pian kuvaan ilmestyi ihmettelyjä ikinuoresta äidistä.

– Missä on se nuoruuden lähde, jonka olet löytänyt? Näytät nyt vielä uskomattomammalta kuin ennen-kuvassa, kommentoi yksi ihailija.

– Vanheniko heidän äitinsä edes? ihmetteli toinen.

– Tyttäresi vanhenivat, ja sinä näytät nuorenneen, sanoi kolmas.

Moni sellainen, jolle Kienya ei hiusvideoidensa perusteella ollut vielä aiemmin tuttu, on vaatinut saada tietää, kuka kuvissa edes on perheen äiti. 

Arvaatko sinä?

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

40-vuotias Kienya on tässä kuvassa oikeanpuolimmainen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kienya on saanut paljon myös negatiivista palautetta.

– Olen törmännyt ihmisiin, jotka sanovat 'hän ei ole heidän äitinsä, hän on heidän siskonsa' tai 'hän varmaan kasvatti pikkusiskonsa ja otti heidät tyttärikseen' tai 'ihmiset tekevät mitä tahansa julkisuuden vuoksi' tarkoittaen, että esitän olevani heidän äitinsä, Kienya hämmästelee Mirrorille.

Lähteet: Mirror, Instagram

***

Lue myös:

    Uusimmat