Mainos

"Ihmiset eivät vaivaudu ymmärtämään" – arvostelijat naureskelivat naisen salitreenille

Sivulliset katsoivat asiakseen kommentoida Stephanien käyttämää vyötä ja sen tarpeellisuutta: kommentoijat jopa ottivat Stephaniesta ja hänen miehestään kuvia, joita lisäilivät sosiaaliseen mediaan

"Entä, jos muut tuijottavat?"

Harva ajatus on aloittelevasta kuntosalitreenaajasta ahdistavampi. Yliopisto-opiskelija Stephanie Lynn Holdmeyer sai kokea, miltä tuntuu, kun muut treenaajat arvostelevat.

Holdmeyer ei ole salilla aloittelija, vaan lihaksikas ja hyvässä kunnossa. Sivulliset katsoivat asiakseen kommentoida Holdmeyerin käyttämää nostovyötä ja sen tarpeellisuutta: kommentoijat jopa ottivat Holdmeyeristä ja hänen miehestään kuvia, joita lisäilivät sosiaaliseen mediaan kommentoiden parin ulkonäköä ja muka-ylimielistä asennetta.

Kirjoittelijat eivät tienneet, että Holdmeyer tarvitsi heidän turhaksi määrittelemäänsä painonnostovyötä myös muissa treeneissä, koska oli toipumassa selkäleikkauksesta.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Pointtini on, että kaikkia arvostellaan. Ihmiset eivät vaivaudu ymmärtämään, mistä tulet, tai miksi teet jotakin, Holdmeyer kirjoitti Facebookissa.

– Se ylipainoinen mies? Joku arvostelee hänen painoaan, mutta he eivät tiedä, että mies on jo laihtunut sata paunaa ja muuttanut koko elämänsä. Se laihajalkainen mies? Hän on ollut seitsemässä polvileikkauksessa ja yrittää saada voimaa jalkoihinsa. Se on pitkä, rankka prosessi. Tyttö, jonka mielestäsi ”todella täytyisi syödä”? Hän on todella tietoinen laihasta kehostaan ja on yrittänyt lihoa, mutta hänen aineenvaihduntansa toimii superhyvin. Lapsi, joka seuraa sinua kaikkialle ja katsoo kaikkea, mitä teet? Hän ihailee sinua ja haluaa oppia treenisi, häntä vain pelottaa lähestyä sinua.

Holdmeyer muistuttaa, että huonossa kunnossa olevat ihmiset tsemppaavat itseään pukukopissa, jotta ylipäätään uskaltaisivat tulla salille. "Ylimieliset lihaskimput" voivat olla rankan lapsuuden kokeneita urheilijoita; liikuntaharrastus oli ainoa asia, joka pelasti heidät huumeilta ja huonolta seuralta.

– Se nainen, joka vie liikaa aikaa laitteella, johon haluaisit? Hän on sinkkuäiti, uupunut kahdesta työstä ja kolmen lapsen kasvattamisesta. Hän yrittää puskea itseään ja päästä treenin loppuun, mutta tarvitsee hieman extra-lepoa toistojen välillä. Se vanha mies, joka treenaa oudosti ja puhuu liikaa? Hän hankki kuntosalijäsenyyden pysyäkseen aktiivisena ja ollakseen sosiaalinen vaimonsa viimevuotisen kuoleman jälkeen. Sinulle puhuminen pelastaa hänen päivänsä ja auttaa masennuksen kanssa, Holdmeyer kuvaa.

– Ihmisissä on aina enemmän kuin se, minkä näet. Sen sijaan, että hyppäät johtopäätökseen tai tuomitset, mieti hetki jonkun muun näkökulmaa. Älä tuomitse kirjaa kannen perusteella.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.