Ihmisen jäänteistä ilmoituksen saaneet poliisit löysivät vedestä jotain aivan muuta Yhdysvalloissa

Ihmisjäänteistä ilmoituksen saaneet amerikkalaispoliisit löysivät joen pohjasta muovisen pääkallolta näyttävän olutsuppilon, jonka letkuosa oli tungettu täyteen kiviä. He veikkaavat, että kyseessä saattoi hyvinkin olla halloween-kepponen!

Yhdysvaltain Washingtonissa poliisit saivat 25. lokakuuta ilmoituksen joessa havaituista ihmisjäänteistä. Kun asiaa lähdettiin tutkimaan, huomattiin, että kyseessä ei ollutkaan mitään näin vakavaa. Fox Newsin mukaan tapausta koskeneessa Facebook-julkaisussa kerrotaan, että joesta löytyi muovinen olutsuppilo, jossa on pääkallo.

Poliisi, piirikunnan etsivä ja rajavartiolaitoksen agentti lähtivät selvittämään tapausta sen jälkeen, kun suppilautailija ilmoitti nähneensä ihmisen jäänteitä luolassa eräällä joella.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Beer bong täynnä kiviä

Poliisi ja etsivä ajoivat vesiskoottereilla alueelle ja uivat luolaan. He huomasivat pohjassa jotain, joka näytti pääkallolta. Poliisi sukelsi katsomaan sitä tarkemmin.

Kävi ilmi, että kyseessä eivät suinkaan olleet ihmisen jäänteet. Pohjasta löytyi muovinen pääkallolta ja selkärangalta näyttävä beer bong.

Beer bong on olutsuppilo, johon kaadettava juoma juodaan letkun kautta.

Halloween-jäynä?

Viranomaisten mukaan letku oli tungettu täyteen kiviä. He miettivät, olisiko kyseessä ollut halloween-jekku.

– Tuskin he arvasivatkaan, että jäynä toimi, ehkä liiankin hyvin.

Poliisi ei kannusta tällaisiin kepposiin

Facebook-julkaisu on herättänyt huomiota, mutta poliisit toivovat, että muut eivät tekisi samanlaisia jekkuja.

– Vaikka tämä oli hauskan huijauksen yritys, emme rohkaise ketään tämäntyyppisiin kepposiin, koska ne vievät väkeä muiden tehtävien parista ja voivat asettaa sivulliset vaaraan, jos nämä yrittävät auttaa, kertoo poliisin edustaja Fox News Digitalille.

Katso myös video: Nainen virkkaa lapsilleen uskomattoman hienoja halloween-asuja

Lähde: Fox News

Lue myös:

    Uusimmat