Ihana vai karmea? Nyt tämäkin 2000-luvun alun vaatetrendi tekee paluun!

Vuosituhannen alussa usein julkkisten päällä nähty, karmaiseva tai ihana, velour-asu on palannut muotitietoisten asuvalikoimaan.

Muistatko, kun 2000-luvun alussa tuntui siltä, että ei voi olla paremman näköistä yhdistelmää kuin samettiset jumppahousut ja saman sarjan huppari? 

Kaikki kuumat julkkikset käyttivät niitä: esimerkiksi Britney Spears, Paris Hilton tai Jennifer Lopez. Vuosien kuluessa legendaariset velour-asut kuitenkin näyttivät hiljalleen katoavan katukuvasta.


Jos et näe julkaisua, katso se täältä.

Mutta nyt on koittanut aika, kun nämä oloasut ovat taas trendikkäitä. 

Velour – ihana mutta kamala

Throwbacks-sivuston mukaan velour-vaatteet ovat jälleen muodissa. Kauppoihin on alkanut saapua samettisia oloasuja, jotka moni luuli jättäneensä yläasteelle.

Sivusto kertoo, että tänä päivänä sametti ei jää vain housuihin tai huppareihin. Nyt siitä valmistetaan monenlaisia vaatekappaleita, esimerkiksi hameita tai toppeja.

Useat julkkikset ovat hurahtaneet jälleen velouriin, joten todennäköisesti se ujuttautuu takaisin tavallisten tallaajienkin vaatekaappeihin.

StyleCaster-sivuston mukaan tämä uusi trendi ei täysin noudata 2000-luvun muotivirtauksia, vaan yhdistää tämän päivän ja entisaikojen parhaimmat puolet. Velour-vaatteet ovat nyt yksinkertaisempia, minimalistisempia ja modernimpia kuin kirkkaan pinkit timanttiasut.

Lähteet: ThrowbacksStyleCaster

Lue myös:

    Uusimmat