Idols-tähti Ilpo Kaikkonen sai kasvohalvauksen keväällä – kertoo nyt rankasta ajasta: "Se pysäytti ihan totaalisesti "

14:25
Ilpo Kaikkonen avoimena kasvohalvauksen tuomista haasteista.

Idols-laulajana tunnettu Ilpo Kaikkonen kertoo MTV Uutiset Livessä rajusta kasvohalvauksesta, jonka parissa hän kamppaili usean kuukauden ajan.

Vuonna 2011 julkisuuteen noussut laulajatähti Ilpo Kaikkonen kertoo vakavasta kasvohalvauksesta, jonka yhteydessä hän pelkäsi sekä uransa että terveytensä menettämistä.

Viime maaliskuussa Kaikkonen oli pyöräretkellä, jonka aikana hän alkoi kokea outoja tuntemuksia kasvoissaan. Myöhemmin hänellä diagnosoitiin kasvohalvaus.

– Minun leipäni on kiinni puheessa ja laulussa. Kun se työkalu otetaan pois, mietin mitä elämälläni teen? Kyllä se pelotti, että loppuuko hommat tähän?

Mies kertoo joutuneensa syviin ajatuksiin halvauksen myötä. 

– Aika monet itkut tuli itkettyä. Lopetin esimerkiksi liikunnan, mikä on ollut minun rakas harrastukseni. Minua ei kiinnostanut tehdä mitään. Se pysäytti ihan totaalisesti kaiken.

Musiikin pariin palannut laulaja esittää videolla voimakappaleen, joka auttoi häntä selviytymään vaikean elämäntilanteen aikana.

 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja