Identtiset kaksoset synnyttivät samana päivänä – omana syntymäpäivänään!

Yhdysvaltalaisnainen synnytti vuoden sisään kahdesti kaksoset 1:27
Tämä nainen synnytti vuoden sisään kahdesti kaksoset!

Amber ja Autum ovat identtiset kaksoset. 33-vuotissyntymäpäivänään he molemmat synnyttivät toisen lapsensa. Aiheesta kertoo Good Morning America -sivusto.

Identtiset kaksoset Amber Tramontana ja Autum Shaw synnyttivät tyttärensä samana päivänä, 29. lokakuuta, Knoxvillessa Yhdysvalloissa. Tuo päivä sattui vieläpä olemaan heidän 33-vuotissyntymäpäivänsä.

Siskokset synnyttivät samassa sairaalassa vierekkäisissä huoneissa. Heidän lastensa syntymähetkien välillä oli eroa puolitoista tuntia.

Amber kertoo kuulleessa seinän toiselta puolelta, kun Autumin vastasyntynyt pienokainen alkoi itkeä. 

– Mieheni koputti seinään onnitellakseen heitä. Puolitoista tuntia myöhemmin meille syntyi vauva ja seinään koputettiin jälleen, hän kertoo.

Amberin ja hänen miehensä Jimin lapsen nimeksi tuli Blakely James. Hän tuli maailmaan kuuden aikaan illalla ja painoi syntyessään noin 3,2 kiloa. Autumin ja Scottin pienokainen sai nimekseen Charleston Scott ja hän painoi syntyessään hieman yli neljä kiloa.

Molempien naisten synnytys käynnistettiin 29. lokakuuta, jolloin oli heidän virallinen laskettu aikansa.Tuona päivänä he täyttivät 33 vuotta. Amber on kaksi minuuttia siskoaan vanhempi.

Sairaala jakoi kuvan siskoksista pienokaisineen Facebookissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Esikoispojatkin samanikäisiä

Amberilla ja Autumilla on myös taaperoikäiset pojat. He ovat samanikäisiä.

– Olemme tehneet kaiken yhdessä koko elämämme ajan, Autum kertoi Good Morning Americalle.

– Aloitimme sairaanhoitajaopinnot samaan aikaan, aloimme odottaa poikia samaan aikaan ja tyttömme syntyivät samaan aikaan.

Autum kertoo, että he eivät tarkoituksella yrittäneet tulla samaan aikaan raskaaksi. Autumilla oli ollut haasteita hedelmällisyyden kanssa poikansa syntymän jälkeen. Hän oli saanut keskenmenon viime vuoden jouluna. Muutamaa kuukautta myöhemmin hän huomasi olevansa raskaana samaan aikaan kuin siskonsa.

Synnytyslääkäri George Vick kertoo, että hän on 40 vuotta kestäneen uransa aikana toiminut lääkärinä kaksosten synnyttäessä, mutta tämä oli ensimmäinen kerta, kun lapset syntyivät äitiensä syntymäpäivänä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat