Hyytävä välikohtaus: Entistä maajoukkuehyökkääjää yritettiin ampua – "Mies hyppäsi ulos autosta, sitten hän katosi"

Entinen huippujalkapalloilija Darko Kovacevic joutui järkyttävään välikohtaukseen, kun häntä yritettiin ampua kotinsa ulkopuolella Ateenassa. Asiasta uutisoi El Diario Vasco.

Jalkapallouransa jo lopettanut serbialainen Kovacevic, 46, asuu nykyisin Kreikassa. Hän oli maanantaina kotinsa ulkopuolella Ateenan metropolialueeseen kuuluvassa Glyfadassa, kun tapahtui hirveitä.

– Näin miehen hyppäävän ulos autosta pistoolin kanssa ja tulevan minua kohti. Heittäydyin vaistonvaraisesti oikealle, ja sitten hän ampui. Hän lähti juoksemaan, hyppäsi ajoneuvoon ja katosi paikalta, Kovacevic sanoi.

Kovacevic on ollut tapahtuman johdosta shokissa. Luoti viuhui juuri ohi, mutta serbialainen loukkasi rytäkässä polveaan ja kättään, ja hän on ollut hoidettavana sairaalassa.

Poliisi on ottanut välikohtauksen tutkintaansa.

Kovacevi kuului urallaan Jugoslavian maajoukkueen kantaviin voimiin ja pelasi myös vuoden 1998 MM-kisoissa. Hän edusti seurajoukkuetasolla muun muassa Belgradin Punaista tähteä, Real Sociedadia, Juventusta, Laziota ja Olympiakosia, jossa hän päätti uransa vuonna 2009.

"Pikaista paranemista"

Real Sociedad noteerasi välikohtauksen Twitter-tilillään.

– Huolestuttavia uutisia Ateenasta. Darko, toivomme sinulle pikaista paranemista, seura visersi.

Lue myös:

    Uusimmat