Hyvät, pahat ja rumat julkkiserot

Hollywood-tähtien erot eivät ole aina yksinkertaisia ja helppoja. Toiset parit onnistuvat hoitamaan eronsa sivistyneesti, mutta toiset käyvät läpi riitaisan eron miljoonien silmäparien edessä.

Toiset Hollywood-julkkikset kertovat pettämisistään avoimesti, toiset taas eivät halua ottaa kantaa asiaan. Ketkä tähdet ovat onnistuneet pysyttelemään vaiti sotkuisista eroistaan, ketkä taas ovat käsitelleet ongelmia julkisuudessa? Lue lista!

Tyylikkäästi kaikessa hiljaisuudessa

Sandra Bullock

Sandra Bullockin ero oli erityisen sotkuinen, sillä aviomies Jesse James petti häntä tatuointiartisti Michelle "Bombshell" McGeen kanssa. Oscar-voittaja kuitenkin pysyi rauhallisena ja palasi parrasvaloihin tyylikkäämpänä kuin koskaan. Hänellä on elämässään nyt uusi mies – hurmaava Louis-poika.

Ryan Phillippe

Näyttelijä Ryan Phillippe erosi vaimostaan Reese Witherspoonista seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Phillippe ei pitänyt avioerostaan meteliä ja aiheutti valtavat spekulaatiot eron syistä. Huhujen mukaan Phillippe petti vaimoaan näyttelijä Abbie Cornishin kanssa, jonka tapasi Stop-Loss-elokuvan kuvauksissa. Näyttelijä itse on todennut, että ei ymmärrä ihmisiä, jotka ilmoittavat avioerostaan julkisesti.

Justin Timberlake

Laulaja-näyttelijä Justin Timberlaken ex-tyttöystävä Britney Spearsin on huhuttu pettäneet charmikasta laulajaa. Timberlake itse ei ole ottanut huhuihin mitään kantaa. Vuonna 2003 häneltä ilmesty Cry Me a River -laulu, jonka musiikkivideossa Timberlake murtautuu aivan Spearsin näköisen naisen kotiin ja tapaa siellä toisen naisen. Hän on sanonut, että video ei kerro Spearsista.

Julkisesti ihmisten edessä

LeAnn Rimes

Kantrilaulaja LeAnn Rimes aloitti suhteen Eddie Cibrianin kanssa, vaikka molemmat olivat naimisissa toisaalla.

– Otan täyden vastuun siitä, mitä olen tehnyt. Vihaan satuttaa ihmisiä, mutta en kuitenkaan kadu lopputulosta, Rimes on kommentoinut.

David Letterman

Talkshow-juontaja David Letterman joutui ongelmiin salasuhteensa takia, kun hänen rakastajattarensa poikaystävä yritti kiristää juontajaa. Letterman paljasti kiristyksen showssaan.

Usher

Räppäri Usher tapaili TLC-tyttöbändin Chilliä vuosina 2001–2004. Suhteen loppupuolella Usherin huhuttiin pettäneen tyttöystäväänsä. Suhteen loputtua sekä Usher että Chilli puhuivat Usherin uskottomuudesta julkisesti. Plussaa kuitenkin siitä, että he onnistuivat käsittelemään aihetta haastattelussa sivistyneesti ja aikuismaisesti!

MTV3/Helmi

Lähde: Popeater.com

Kuvat: Sandra Bullock ja Jesse James, WireImage/AOP, muut Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja