Mainos

Huvipuistopäivän hintalapussa suurta vaihtelua

Huvipuistopäivä lohkaisee lapsiperheen lompakosta vaihtelevan summan sen mukaan, minkä huvi- tai teemapuiston valitsee.

MTV3:n uutiset vertasi toisiinsa eri puolella Suomea sijaitsevien elämyspuistojen hintoja. Puistojen hinnoissa on huomattavaa vaihtelua.

Huvipuistoista kalleimmat rannekehinnat löytyvät Linnanmäeltä ja Särkänniemestä, missä aikuisten ranneke maksaa molemmissa 37 euroa. Edullisimmaksi huvipuistopäivä tulee Wasalandiassa, missä rannekkeen saa 16 eurolla.

Rannekkeen hinta ei kuitenkaan aina ole ratkaisevaa. Esimerkiksi Linnanmäellä lapsiperhe voi säästää euroja, jos vanhemmat eivät halua huvitella, sillä alueelle pääsee sisään ilmaiseksi.

Moni puisto ei myöskään peri pääsylippua alle 3-vuotiailta, ja lasten rannekkeiden hinta saattaa määräytyä iän ja pituuden mukaan.

Euroja voi säästää myös valitsemalla huvipuiston sijaan teema- tai eläinpuiston. Esimerkiksi lastenlipun Korkeasaareen saa jo kuudella ja aikuisen lipun 12 eurolla.

Jos nelihenkinen perhe viettää päivän Linnanmäellä ja kaikille ostetaan rannekkeet, hintaa kertyy 148 euroa. Korkeasaareen eläimiä katsomaan sama perhe pääsee jo 36 eurolla.

Voit tarkistaa yksittäisten elämyspuistojen hinnat ja liikkua kartassa hiirtä liikuttamalla.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.