Huvipuistoissa kiellettiin kiljuminen ja ongelmaksi muodostuivat "ilottoman näköiset asiakkaat" – Japanissa keksittiin nyt erikoinen ratkaisu

Uutisoimme aiemmin siitä, miten japanilaiset huvipuistot julkaisivat säännöstön, jossa kehotetaan muun muassa välttämään huutamista ja kiljumista vuoristoradoissa. Eräs huvipuisto ei ollut tyytyväinen asiakkaidensa ilottomiin ilmeisiin ja keksi pulmaan luovan ratkaisun.

Videolla huvipuiston työntekijät testaavat maskiin kiinnitettäviä tarroja käytännössä.

Säännöstön julkaisi taho, jolla on Japanissa yli 30 suurta huvipuistoa. Säännöstön tarkoituksena on vähentää koronavirustartuntojen leviämistä. Lue aiheesta lisää täältä.

Japanissa sijaitseva Greenland-huvipuisto ei ilmeisesti ollut täysin tyytyväinen säännöstön aiheuttamaan lieveilmiöön – ilottoman näköisiin asiakkaisiin. Niinpä ongelmaan kehitettiin ratkaisu. Asiasta uutisoi muun muassa Insider ja USA Today.

Pulmaan keksittiin erikoinen ratkaisu

Ratkaisuksi ongelmaan huvipuisto päätti tarjota asiakkailleen tarroja, jonka he voivat kiinnittää maskeihinsa. Tarroissa on suu, joka näyttää kirkuvan tai hymyilevän leveästi.

Tarroihin on suunniteltu yhteensä viisi erilaista suuta. Asiakkaat voivat valita mieluisensa tarran saapuessaan huvipuistoon, kertoo Hypebeast.

Greenland-huvipuisto on julkaissut innovaatiostaan materiaalia sosiaalisen median kanavissaan. Huvipuisto nimittää tarroja “Greenlandin uudeksi tavaksi kirkua”.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat