Huulipunaviidakon valtiattaret – tutustu hurmaaviin naisiin!

Suursuosion saavuttanut amerikkalaissarja Lipstick Jungle nähdään AVAn sunnuntaimyöhäisilloissa klo 23, jossa menestyvät uranaiset Nico, Wendy ja Victoria vievät katsojat mukanaan huulipunaviidakon taisteluihin. Pääosissa nähdään upeat Brooke Shields, Kim Raver ja Lindsay Price. Millaisia heidän hahmonsa ovat?

AVAlla nähtävä Lipstick Jungle on lähtöisin Sinkkuelämää-sarjan luojan, Candace Bushnellin kynästä ja heijastelee sekin menestyvien nykynaisten elämää Manhattanilla. Mutta siinä missä Sinkkuelämää-sarjan nelikko keskittyy miesten etsimiseen, huulipunaviidakon naiset panostavat omiin uriinsa. Naiset ovat edenneet pitkälle kukin omalla alallaan, mutta huipulla pysyminen vaatii päivä päivältä suurempia ponnisteluja ja uhrauksia. Onneksi on kuitenkin ystäviä, jotka lohduttavat ja auttavat – niin ura- kuin perhehuolissa.

Wendy (Brooke Shields) on ison elokuvastudion johtaja, Nico (Kim Raver) on muotilehden päätoimittaja ja Victory (Lindsay Price) on lahjakas nuori muotisuunnittelija.

Manhattanin naisten seurasta saadaan nauttia AVAlla vielä syksyyn saakka – tutustu hurmaaviin hahmoihin:

Wendy (Brooke Shields)

Toimitusjohtaja Wendy Healy on sarjassa Paradour Pictures -elokuvayhtiön pomo sekä kahden lapsen äiti ja vaimo. Hän tekee kaikkensa pitääkseen perhe- ja työelämän tasapainossa. Perheen tyytyväisenä pitäminen ei anna suju ongelmitta, ja kun mukaan lisätään vielä pakkomielle Oscarin voittamisesta ja oikuttelevat elokuvatähdet, ei aika käy pitkäksi. Aviomies Shane (Paul Blackthorne) yrittää kannustaa vaimoaan, mutta haluaisi edistää myös omaa uraansa.


Brooke Shields (s. 31.5.1965 New Yorkissa) on maailmankuulu näyttelijä, malli, kirjailija sekä bisnesnainen. Hän aloitti näyttelijänuransa mainoksissa vain 11 kuukauden ikäisenä. Ensimmäisen elokuvaroolinsa Shields sai 9-vuotiaana ja kuuluisuuteen hän ampaisi 15-vuotiaana elokuvalla Sininen laguuni. Shields on viisinkertainen People's Choice Awards -voittaja sekä moninkertainen Golden Globe -ehdokas.

Victoria (Lindsay Price)

Victory Ford on omaa vaateyritystään pyörittävä muotisuunnittelija, joka kamppailee raha- ja imago-ongelmien kanssa. Victory yrittää puhdistaa lehtiartikkelin mustaamaa mainettaan suunnittelijana ja saa siihen apua yllättävältä suunnalta. Victoryn uusi miesystävä, miljardööri Joe Bennett haluaa heilauttaa taikasauvaansa ja taikoa naisen ongelmat pois. Hän saa kuitenkin huomata, ettei Victorian kiintymys ole ostettavissa.


Lindsay Price (s. 6.12.1976) tuli tunnetuksi Janet Sosnan roolista teinisarjassa Beverly Hills 90210. Hän on näytellyt myös muissa sarjoissa, kuten All My Children ja Kauniit ja rohkeat. Aasialais-eurooppalaista alkuperää olevaa Price on vieraillut myös muissa sarjoissa, kuten C.S.I, Jack&Jill, Paritellen sekä Fraser.

Nico (Kim Raver)

Nico Reillyon Bonfire-muotilehden työtä pelkäämätön päätoimittaja, joka ei suostu jäämään miesten jalkoihin. Hän tähtää koko konsernin toimitusjohtajaksi, mutta joutuu kisaamaan paikasta ovelan Mike Harnessin kanssa. Yksityiselämän puolella Nicoa vaivaa tunneköyhäksi kuihtunut avioliitto. Hellyyttä kaipavaa Nico ajautuukin salasuhteeseen nuoren valokuvaajan Kirbyn kanssa.


Kim Raver (s. 15.3. 1969) aloitti uransa lapsinäyttelijänä suositussa Sesame Street -ohjelmassa. Aikuisena Raveria on nähty useissa sarjoissa: muun muassa 24, Teho-osasto, Hädän hetkellä, Kova laki ja Spin City. Hän on näytellyt myös lukuisissa elokuvissa, kuten Night at the Museum - yö museossa, Prisoner ja City Hall. Raver puhuu englannin lisäksi sujuvaa ranskaa ja saksaa.

-sarjan jakso E niin kuin erotettu AVAlla sunnuntaina 11.8. klo 23!

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja