Huuhkajille kallisarvoista apua EM-kisapaikan metsästyksessä – Armenian supertähti johdatti maan voittoon Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan hurjassa trillerissä

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue kohtaa sunnuntai-iltana Italian. Jo päivällä pelatussa ottelussa kohtasivat Huuhkajien pahimmat kilpakumppanit EM-kisapaikan metsästyksessä, Armenia sekä Bosnia ja Hertsegovina. Armenia otti 4-2 numeroihin päättyneessä ottelussa sensaatiomaisen voiton, joka tarjoaa arvokasta apua Suomelle.

Kotonaan pelanneen Armenian suurin sankari oli maan supertähti vastikään Italian Serie A:n AS Romaan siirtynyt Henrikh Mkhitarjan. Hän viimeisteli ottelussa kaksi osumaa ja tarjoili voittomaaliin syötön. Bosnia ja Hertsegovina nousi kahdesti tappioasemasta tasoihin, mutta kolmatta kertaa se ei tempussa onnistunut. Armenia iski vielä yhden osuman loppuhetkillä ja se merkittiin vierasjoukkueen omaksi maaliksi.

Armenian voitto helpottaa Suomen karsintaurakkaa merkittävästi, sillä ennakkoon ratkaisevaksi otteluksi kisapaikan suhteen oli arvioitu Huuhkajien kohtaamista Bosnia ja Hertsegovinan kanssa. Armenia nousi voitollaan kolmen pisteen päähän Suomesta, jolla on vielä oma ottelunsa pelaamatta. Bosnia ja Hertsegovina jäi jo viiden pisteen päähän Huuhkajista. 

Suomella on Italia-ottelun jälkeen jäljellä Bosnia ja Hertsegovina vieraissa, Armenia ja Liechtenstein kotona sekä Kreikka vieraissa.

Suomi kohtaa Italian sunnuntai-iltana kello 21.45 Tampereen Ratinan stadionilla käynnistyvässä ottelussa.

Lue myös:

    Uusimmat