Huuhkajilla huolia Kansojen liigan avauksen alla – avainpelaaja: "Lääkäri sanoi, että tämä veisi kaksi viikkoa"

Robin Lodilla suuri rooli maajoukkueessa 2:03

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue eli Huuhkajat kohtaa lauantaina Kansojen liigan avausottelussa Unkarin. Tampereella pelattavan kamppailun alla Huuhkajilla on loukkaantumishuolia. Joukkueen kapteenin Tim Sparvin pelikunto on vielä täysi arvoitus.

FC Midtjyllandia edustava Sparv kärsii pohjevammasta, mikä piti hänet sivussa tanskalaisseuran edellisestä ottelusta.

– En tiedä, että pelaanko ollenkaan lauantaina. Kyse on rasitusvammasta. Olen pelannut paljon viime aikoina, eikä tilanne ole helpottanut. Teemme kuitenkin kaiken sen eteen, että voisin pelata, Sparv totesi keskiviikkona.

Sparvin mukaan Midtjylland ”ei ollut kovin tyytyväinen siihen”, kun hän päätti lähteä maajoukkueen mukaan loukkaantumishuolien keskellä.

– Samaan aikaan he ymmärtävät, että maajoukkueen edustaminen on minulle todella tärkeä juttu. He sanoivat, että saan päättää itse. Jos pystyn pelaamaan, niin pelaan.

Huuhkajien kapteenin pelikunto on kuitenkin iso kysymysmerkki, ihan jo tarkistuksen perusteella.

– Lääkäri sanoi, että tästä vammasta toipuminen kestäisi kaksi viikkoa, Sparv paljasti.

Sparvin mukaan hän aikoo testata jalkaa torstaina harjoituksissa.

– Voi olla, että vaikka en olisi pelikunnossa, niin jään joukkueen mukaan. Kannustan sitten penkillä ja olen treeneissä mukana kapteenin roolissa.

Huuhkajien ja Unkarin välinen Kansojen liigan ottelu käynnistyy lauantaina kello 19. Estradina toimii Tampereen Ratinan stadion.

Lue myös:

    Uusimmat