Huuhkajien taistelun ilmentymä kyynelehti hienon Kreikka-voiton jälkeen – sytytti Ratinan juhlimalla katkoa: ”Melkein hävetti”

Huuhkajien toppari Paulus Arajuuri tarjosi yhden Kreikka-ottelun tähtihetken Ratinan yleisölle toisella puoliajalla.

Suomi joutui Kreikkaa vastaan puolustusasetelmiin toisella puoliajalla 1–0-johtoasemassa. Huuhkajat kesti hienosti ja otti EM-kisapaikan kannalta tärkeän voiton.

Yksi Suomen taistelutahdon ilmentymistä oli toppari Paulus Arajuuri. Hän sytytti pelikaverit ja yleisön pysäyttämällä hienolla katkollaan Kreikan ylivoimahyökkäyksen.

Arajuuri tuuletti kaiken lisäksi perään.

– Melkein hävetti, ei siinä vaiheessa olisi vielä tarvinnut tuulettaa, Arajuuri naureskeli ottelun jälkeen.

Suomen puolustuspeli on toiminut täydellisesti, sillä Huuhkajat ei ole päästänyt omiin yhtään palloa seitsemään otteluun kotona. Maalisuhde on huikea 12–0.

Ottelun tulos nosti Arajuurenkin tunteet pintaan.

– Olen luvannut, etten itke jalkapallon takia, mutta nyt on lähellä, FC Pafoksen ammattilainen herkisteli.

– Ihan fantastinen jengi meillä, käsittämätön.

Arajuuri piti esitystä kokonaisuutena ehjänä, vaikka Kreikka saikin lopussa painetta Suomen puoliskolle.

– Pelasimme rohkeasti ja prässäsimme ajoittain ylhäältä. Saimme hyvin riistoja. Tosi hyvä esitys, ansaitsimme voiton.