Huuhkajien pelintekijä siirtyy Tshekin suurseuraan – tiskiin lyötiin miljoonaluokan korvaus

Suomen jalkapallomaajoukkueen keskikenttäpelaaja Kaan Kairinen siirtyy MTV Urheilun tietojen mukaan maineikkaan tshekkiläisen suurseuran Sparta Prahan riveihin. 

23-vuotiaalla FC Interin kasvatilla oli voimassa oleva sopimus Norjan kärkiseuroihin lukeutuvan Lilleströmin kanssa, mutta tiettävästi Sparta Praha maksaa jopa seitsemännumeroisen summan saadakseen vahvassa nousukiidossa urallaan olevan suomalaispelaajan miehistöönsä.

Kairinen on pelannut viimeisen kolmen kauden ajan Lilleströmissä, jonne hän siirtyi aluksi lainalle tanskalaisesta Midtjyllandista.

Turkulaistaustaista Kairista pidettiin pitkään huippulupaavana pelaajana, mutta vasta Norjassa hänen pelinsä on asettunut kovien odotuksien mukaiseen uomiinsa.

Myös Suomen maajoukkueessa Kairinen on esiintynyt viime peleissä edukseen keskikentän pohjalla. Vasenjalkaisella pelaajalla on toistaiseksi vyöllään seitsemän A-maaottelua.

Sparta Praha sijoittui viime kaudella kolmanneksi Tshekin pääsarjassa ja on voittanut seitsemän kertaa mestaruuden 2000-luvun taitteen jälkeen. Edellisestä mestaruudesta on kuitenkin aikaa jo yli kahdeksan vuotta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja