Huuhkajien EM-lohkossa merkittävä poisjäänti – Mestarien liigan finaalissa loukkaantunut supertähti ei matkusta avausotteluun

4:34
Tässä taklauksessa tullut vamma pitää Kevin De Bruynen sivussa EM-avauksesta.

Supertähti Kevin De Bruyne ei matkusta Belgian mukana Pietariin joukkueen EM-turnauksen avausotteluun Venäjää vastaan. De Bruyne kärsii yhä Mestarien liigan finaalissa saamastaan vammasta.

Manchester Cityn De Bruyne loukkasi vasemman silmänsä seutua Chelsean Antonio Rüdigerin taklattua häntä rajusti finaalin 60. minuutilla. Ottelun jälkeisissä tarkastuksissa De Bruynella todettiin murtuma nenässä ja silmäkuopassa. Aiemmin De Bruynen arvioitiin kuntoutuvan EM-turnaukseen, mutta jo torstaina päävalmentaja Roberto Martinez arvoi, ettei De Bruyne pelaa avausottelussa.

De Bruyne ei harjoitellut muun joukkueen mukana torstaina, kun Belgia valmistautui lauantain Venäjä-kamppailuun. Belgialaisen Nieuwsbladin mukaan hän toivoo toipuvansa keskiviikon toiseen otteluun Tanskaa vastaan.

– Minulla on yhä kipuja, mutta voin jo paljon paremmin. Käytän välillä aurinkolaseja auringolta suojautuakseni, mutta se ei aina ole mahdollista, De Bruyne sanoi.

Belgia matkustaa Pietariin perjantaiaamuna. Alkulohkon päätöskamppailu Suomea vastaan on edessä 21. kesäkuuta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja