Belgian supertähden pelikunnosta uutta tietoa odotetun EM-puolivälierän alla – sittenkin avauskokoonpanossa?

Belgian suurin tähti Kevin De Bruyne loukkasi nilkkaansa neljännesvälierässä Portugalia vastaan, kun João Palhinha taklasi häntä takaapäin. De Bruynen pelikunnosta liikkuu nyt erilaista tietoa.

Belgia kohtaa EM-kisojen puolivälierässä perjantai-iltana huippuvireisen Italian, eikä De Bruyne ole pystynyt ottelun alla osallistumaan normaalisti Punaisten paholaisten harjoituksiin.

– Me kaikki tiedämme, että taistelemme aikaa vastaan. Odotamme viimeiselle minuutille ennen kuin teemme päätöksen, Belgian päävalmentaja Roberto Martínez totesi torstaina.

Myös Eden Hazardin pelikunto on arvoitus.

– Katsotaan, ovatko he mukana vai ei.

Kumpikin pelaaja on matkustanut joukkueen mukana Müncheniin.

De Bruynen tilanteesta liikkuu mediassa myös positiivisempia tietoja. Belgialaislehti De Morgen uutisoi, että keskikenttätähti on hyvin todennäköisesti mukana pelaavassa kokoonpanossa Italiaa vastaan.

Sky Sportsin toimittaja Angelo Mangiante puolestaan kertoo lähteisiinsä viitaten, että De Bruyne on Azzurria vastaan avauskokoonpanossa.

Belgia kaipaa Manchester Cityn tähtipelaajan juonikkuutta, sillä Italia on pelannut nyt ennätykselliset 31 ottelua putkeen ilman tappiota.

Belgian luottotoppari Jason Denayer on sen sijaan mitä todennäköisimmin sivussa Italiaa vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat