Huuhkajiakin rokottanut Juventus-lupaus joutui rasististen huuteluiden kohteeksi – vastasi solvauksiin jäätävällä tavalla

Juventuksen hyökkääjälupaus Moise Kean joutui tiistaina Cagliaria vastaan pelatussa ottelussa rasististen solvauksien kohteeksi. 19-vuotias Kean vastasi huuteluihin viileällä tavalla.

Kean on mainioilla peliesityksillään hivuttautumassa hiljalleen kohti avauskokoonpanon paikkaa Juventuksessa. Nuori italialaishyökkääjä on iskenyt tällä kaudella neljä maalia kuudessa pelaamassaan ottelussa.

Vahva maalivire sai jälleen jatkoa tiistaina, kun Kean upotti 2-0-osuman Cagliarin verkkoon 85. peliminuutilla. Nuorukainen joutui ottelun aikana rasististen solvausten uhriksi. Kean vastasi huutelijoilleen viileästi tuulettamalla tyynesti Cagliari-kannattajien edessä.

Kean on onnistunut nyt neljässä ottelussa perättäin, kun lasketaan mukaan myös Liechtensteinia ja Suomea vastaan pelatut EM-karsintaottelut.

Kean julkaisi ottelun jälkeen tuuletuksestaan kuvan myös Instagram-tilillään.

– Paras tapa vastata rasismiin, Kean kirjoittaa kuvatekstissä.

Keanin kuva on saanut jalkapallokollegoiltaan hyvän vastaanoton. Muun muassa Manchester Cityn Raheem Sterling ja Marseillen Mario Balotelli kommentoivat ylistäen nuorukaisen kuvaa.


Lue myös:

    Uusimmat