Huuhkajavahti hassutteli Twitterissä – ”Ei jumalauta nyt se ampuu vapareitakin”

Vastikään Suomen maajoukkueeseen valittu Juha Pirinen ampui upean osuman vapaapotkusta, kun HJK kaatoi Veikkausliigassa VPS:n sunnuntaina numeroin 1-0. Huuhkajien virallinen Twitter-tili heitti ilmoille kysymyksen, olisiko edes maajoukkueen ykköskassari Lukas Hradecky ottanut kyseistä vetoa kiinni.

Ylälaidan videolla Teemu Pukin osuma edellisestä kohtaamisesta Viroa vastaan syyskuussa.

Huuhkajien vakiokasvoihin kuuluva Hradecky vastasi kysymykseen varsin hilpeästi viitaten, että osumasta saatetaan kuulla vielä Huuhkajien pukukopissa.

– Ei jumalauta nyt se ampuu vapareitaki. Ei taas kuulu ku pälpätystä koko ens viikon, Hradecky kommentoi Twitterin välityksellä.

Video Pirisen osumasta:

Pirinen vastasi viestiin huumorilla ottaen kuvan täydestä rasiasta korvatulppia. Bayer Leverkusenia edustava Hradecky on sitä mieltä, että moisille voisi olla käyttöä maajoukkuetauon aikana.

– Ota kaikki. Meit on monta kuitenki kenen korvat vuotaa verta, jos joutuu kuuntelee äijää, Hradecky kuittasi.

Hradeckyn onni voi olla, että hän joutuu ottamaan Pirisen laukauksia kiinni ainoastaan harjoituksissa. Toivottavasti HJK-puolustajan vapaapotku puhuu myös Kansojen liigan otteluissa, kun Suomi kohtaa Viron perjantaina Tallinnassa ja Kreikan ensi maanantaina Tampereella.

Lue myös:

    Uusimmat