Huuhkajat-kapteeni kettuili tulevalle EM-kisavastustajalle: "Käytämme sitä heitä vastaan"

Nämä maat Suomi kohtaa ensi kesänä jalkapallon EM-kisoissa – fanien ei tarvitse matkustaa kauas 4:05
Videolla EM-kisojen lohkoarvonnan tulos.

Suomen miesten jalkapallomaajoukkue arvottiin ensi kesän EM-kilpailujen B-lohkoon Belgian, Venäjän ja Tanskan kanssa. Huuhkajien kapteeni Tim Sparv kuittasi tylysti tanskalaisten ennenaikaiset juhlat Sportbladetin haastattelussa.

Huuhkajat varmisti ensimmäisen EM-kisapaikkansa, kun se kaatoi Liechtensteinin 3-0 lukemin kotikentällään EM-karsintojen toiseksi viimeisessä ottelussa. Suomi tulee pelaamaan lohkovaiheen ottelunsa Pietarissa ja Kööpenhaminassa.

– Ne ovat meille mielenkiintoisia otteluita. Venäjä on naapurimme ja meillä on värikäs historia, jos niin voi sanoa. Siitä tulee jännittävää. Tanskan kohtaaminen Parkenilla on mahtavaa henkilökohtaisella tasolla, Sparv sanoi.

Huuhkajien EM-kisadebyytti on nimenomaan Tanskaa vastaan pelattava ottelu Kööpenhaminan Parkenilla.

Tanskalaiset uutissivustot ovat juhlistaneet lohkoarvonnan tulosta.

– He vaikuttavat olevan aika ylimielisiä saatuaan Suomen lohkoonsa. Pidän huolen siitä, että käytämme sitä heitä vastaan ensi kesänä. Annamme tanskalaisten juhlia ja luulla, että ottelusta tulee helppo, Sparv totesi.

Tanskalaista Midtjyllandia edustava Sparv antaa Huuhkajille pienet mahdollisuudet mennä jatkoon kovasta lohkosta.

– Kukaan ei odota meiltä mitään. Olemme selkeitä altavastaajia. Siinä on kolme joukkuetta, jotka ovat paperilla meitä vahvempia, joten mahdollisuudet ovat pienet. Jalkapallo on kuitenkin fantastinen laji, jossa ei koskaan tiedä, miten loppujen lopuksi käy, Sparv päätti.

Jalkapallon EM-kilpailut käynnistyvät 12. kesäkuuta 2020. Huuhkajien avausottelu on vuorossa 13. kesäkuuta.

Lue myös:

    Uusimmat