Huuhkajat-fani, törmäsitkö pettymykseen lippukaupassa? Sinulla on vielä toivoa nähdä ottelu, joka voi käynnistää historialliset juhlat!

Huuhkajien marraskuinen Liechtenstein-ottelu on jo loppuunmyyty, mutta nopeimmat ja nokkelimmat voivat vielä saada pääsylipun Helsingissä pelattavaan, mahdollisesti historialliseen kamppailuun. 

Suomen miesten A-maajoukkue on nyt lähempänä ensimmäisestä jalkapallon arvokisapaikkaansa kuin koskaan. Huuhkajat voitti tiistaina Armenian 3-0, ja kun Bosnia-Hertsegovina hävisi vielä Kreikalle, Suomi pystyy varmistamaan kisapaikkansa voitolla Liechtenstein-kotiottelussa Töölön jalkapallostadionilla 15. marraskuuta. 

Huuhkajat-huuma käy kuumana, ja moni haluaisi lipun Liechtenstein-peliin, mutta ne ovat olleet loppu jo pitkän aikaa. 

– Kaikki syksyn pelit myytiin loppuun kesä-heinäkuun aikana, Palloliiton myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Varis vahvistaa MTV Urheilulle. 

Mutta toivoa on!

– Lippuja vapautuu todennäköisesti hyvin, hyvin pieni määrä noin viikkoa ennen ottelua, ja yksittäisiä lippuja pelipäivään saakka. Kun tiedämme esimerkiksi Uefan ja heidän yhteistyökumppaneidensa lipputarpeet, pystymme vapauttamaan vähän lippuja, Varis selvittää. 

– Puhumme joistain kymmenistä lipuista. Määrä saattaa olla tässä tapauksessa kolminumeroinenkin.

Halukkaiden kannattaa siis väijyä Palloliiton tiedottamista marraskuun alkupuolella.

– Liikaa ei kannata odotuksia nostattaa, sillä kysyntä on valtava tarjontaan nähden, Varis summaa.  

Lue myös:

    Uusimmat