Hurjaa menoa! Toimittaja hyppäsi Kalle Rovanperän Skodan kyytiin – "Tavoite on olla joku päivä paras WRC-kuljettaja”

Kalle Rovanperä: Tavoitteena olla paras joku päivä 1:52
Katso videolta, miltä Rovenperän kyydissä näytti!

MTV Urheilun toimittaja Timo Innanen hyppäsi lauantaina rallin tulevaisuuden tähden Kalle Rovanperän kyytiin. Rovanperä tarjosi vauhdin huumaa ja kertoi, ettei kuninkuusluokka WRC:hen ole vielä kiire.

Vauhtia ei puuttunut, kun 18-vuotias Rovanperä nappasi MTV Urheilun toimittajan Timo Innasen Skodansa kyytiin. Rovanperä näytti rallivauhtia Keski-Suomessa Jämsän lumisilla teillä.

Rovanperä ajaa WRC2 Pro -luokassa, mutta rallitoivoa viedään kovaa vauhtia kuninkuusluokka WRC:hen. Nuorella miehellä ei ole vielä kiire, sillä sopimus Skodan kanssa jatkuu vielä ensi vuoden.

– Skoda on paras paikka opetella rallia. Pääsen ajamaan kovatasoisessa luokassa ja todella kovilla vehkeillä, joten mikäs siinä, hän kertoi MTV Urheilulle.

– Ei se ole mahdotonta, mutta ei sinne ole mikään kiire. Kaikki riippuu melko paljon siitä, miten tämä kausi menee.

Uran suuri tavoite on kirkkaana mielessä. 

– Tavoite on olla joku päivä paras WRC-kuljettaja. Se on ihan perustavoite.

Tulevaisuuden suuriin rallilupauksiin kuuluva Rovanperä aloitti kautensa Monte Carlon MM-rallissa tammikuun lopussa, mutta viikonloppu meni pilalle jo torstaina ulosajon takia.

Skodan WRC2-tehdastallissa ajava puuppolalainen oli lopulta kahdeksastoista.

Pysyikö toimittajan naama peruslukemilla, kun Rovanperä antoi Skodalle kyytiä? Rallitoivo kertaa videolla myös Montesta alkaneen kauden tavoitteitaan.

Lue myös:

    Uusimmat